Νέα προσθήκη στο στόλο των περιπολιών ELAS

Οι άνθρωποι του ΕΛΑΣ θα καθίσουν πίσω από το τιμόνι των σύγχρονων και απόλυτα ασφαλών οχημάτων. Άλλα 62 θα έχουν παραδοθεί έως τις 31.12

Η διαδικασία ανανέωσης και αναβάθμισης του περιπολικού στόλου της συνεχίζεται με σταθερό ρυθμό Ελληνική Αστυνομία.

Η τελευταία προσθήκη είναι 31 νέα περιπολικά αυτοκίνητα Hyundai i30 με 1.600hp κινητήρας ντίζελ 115 hp, που παραδόθηκαν από Hyundai Ελλάδα στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αμυγδαλέζα Αττικής.

Σημειώνεται ότι και τα 31 οχήματα θα παραχωρηθούν Περιφέρεια Θεσσαλίας, συμβάλλοντας στην επιτυχή έκβαση των αστυνομικών επιχειρήσεων προς όφελος της κοινωνίας στο σύνολό της.

Υπενθυμίζεται ότι το Hyundai i30 προσφέρεται σε ένα ευρύ φάσμα κινητήρων, ντίζελ, βενζίνη, καθώς και με ήπιους υβριδικούς κινητήρες (48V), με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων (7-DCT). Η ανανεωμένη έκδοση της μικρής και μεσαίας εταιρείας της εταιρείας της Νότιας Κορέας, φέρει κομψή εμφάνιση, με μεγαλύτερη γρίλια, πιο λεπτούς προβολείς και επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες. Επιπλέον, το εσωτερικό κυριαρχείται από ένα Οθόνη αφής 10,5 ιντσών (σύστημα πολυμέσων), ενώ το ψηφιακό είναι επίσης το Πίνακας οργάνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το newsauto, μέχρι το τέλος του μήνα, 31 Paugeot 308 θα δοθούν στους κατοίκους του ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι είναι σχεδόν έτοιμοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΛ.ΑΣ: Όλα αλλάζουν με 1.453 + 675 νέα οχήματα και άλλα

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να βρείτε εδώ

Διαβάστε επίσης:

Η Ελληνική Αστυνομία έχει τώρα Παραλαβή

Νέες περιπολίες για την ελληνική αστυνομία

Τα νέα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας

Source