Το νέο Opel Mokka στην Ελλάδα – Τιμές

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του νέου Mokka στη χώρα μας, ενώ ανακοίνωσε επίσης τις τιμές πώλησης.

Το νέο Opel Mokka θα προσφέρεται αρχικά με τον υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα 1,2 λίτρων στις εκδόσεις ισχύος 100 και 130 ίππων. Στο δεύτερο, το γερμανικό μοντέλο διατίθεται επίσης με αυτόματο κιβώτιο οκτατάχυτων. Το νέο Mokka συνδυάζεται επίσης με έναν πετρελαιοκινητήρα 1,5 λίτρων 110 ίππων. Αργότερα, η ηλεκτρική έκδοση (Mokka-e) θα έρθει στη χώρα μας. Η τιμή της βασικής έκδοσης (Έκδοση) στην έκδοση των 100 hp είναι 18.000 ευρώ, ενώ για τη βασική έκδοση (Elegance) των 130 hp 20.500 ευρώ. Τέλος, η τιμή της βασικής έκδοσης (Edition) με τον πετρελαιοκινητήρα 1,5 λίτρων είναι 20.000 ευρώ.

Ο τιμοκατάλογος του νέου Opel Mokka έχει ως εξήςς:

Μ

Το νέο μοντέλο είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε το νέο πρόσωπο της μάρκας Opel Vizor (που αγκαλιάζει ολόκληρο το μέτωπο και ενσωματώνει αρκετές τεχνολογίες) με το νέο σχεδιασμένο λογότυπο Opel Blitz, ενώ το όνομά του είναι γραμμένο στο κέντρο της πίσω πόρτας. Είναι επίσης το πρώτο με ένα πλήρως ψηφιακό Pure Panel. Το νέο Mokka θα είναι διαθέσιμο σε δύο κορυφαίες εκδόσεις: την πολυτελή έκδοση Ultimate, με καινοτόμα τυποποιημένα συστήματα υποστήριξης και τη GS Line με σπορ χαρακτήρα.

Μ

Μεταξύ των εξωτερικών χαρακτηριστικών του Ultimate (από 23.500 ευρώ) είναι οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών σε μαύρο χρώμα BiColor, το Opel Vizor με πλαίσιο χρωμίου, μια γραμμή χαρακτηριστικών χρωμίου και ασημένιες προστατευτικές ποδιές μπροστά και πίσω σε στυλ SUV. Το ευρύ φάσμα των συστημάτων βοήθειας που διατίθενται με την τυπική έκδοση περιλαμβάνει Active Lane Assist, cruise control και προσαρμογείς πίνακες LED IntelliLux. Το Opel Pure Panel προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία χρήστη, με οθόνη 12 ιντσών που εμφανίζει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες προγράμματος οδήγησης και ένα κορυφαίο σύστημα ψυχαγωγίας Multimedia Navi Pro με έγχρωμη οθόνη αφής 10 ιντσών. Η καθοδήγηση της διαδρομής γίνεται ακόμη πιο πρακτική και εξοικονομεί χρόνο σε συνδυασμό με το βασικό πακέτο υπηρεσιών OpelConnect. Η Mokka μπορεί να αποφύγει την κυκλοφοριακή συμφόρηση σε πραγματικό χρόνο χάρη στη ζωντανή πλοήγηση. Επιπλέον, το OpelConnect παρέχει άμεση σύνδεση με την οδική βοήθεια και το τηλεφωνικό κέντρο έκτακτης ανάγκης.

Μ

Τα μαύρα επικαλυμμένα καθίσματα από την Alcantara στην έκδοση Mokka Ultimate υπόσχονται μέγιστη άνεση. Ο οδηγός και ο συνοδηγός απολαμβάνουν τη ζεστασιά των θερμαινόμενων καθισμάτων, ενώ προσαρμόζονται σε έξι κατευθύνσεις. Το θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι (Mokka με χειροκίνητο κιβώτιο και Mokka-e) κάνει την οδήγηση ακόμα πιο ευχάριστη, ειδικά το χειμώνα. Η πρόσβαση στο Mokka Ultimate είναι πολύ εύκολη μέσω του συστήματος Keyless Open & Start. Ως απόλυτη ευεξία, το νέο Mokka διατίθεται με δερμάτινη ταπετσαρία Siena, συμπεριλαμβανομένου καθίσματος οδηγού με λειτουργία μασάζ και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη.

Μ

Η Opel Mokka GS Line (από 21.500 ευρώ) έχει μια πολύ σπορ εμφάνιση: Εξωτερικά διαθέτει ζάντες αλουμινίου TriColor 18 ιντσών, μαύρη οροφή, μαύρους εξωτερικούς καθρέφτες και προστατευτικές μπροστινές και πίσω ποδιές. Το Opel Blitz, το όνομα Mokka και το πλαίσιο του Opel Vizor είναι βαμμένα σε ένα πολύ γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Η χαρακτηριστική κόκκινη γραμμή δημιουργεί μια έντονη αντίθεση. Το εσωτερικό έχει μαύρη οροφή, πεντάλ αλουμινίου και κόκκινη διακόσμηση. Τα μαύρα καθίσματα έχουν πλευρικά μαξιλάρια με πολυτελή δερμάτινη εμφάνιση με κόκκινες ραφές και στιλιστικές πινελιές.

Μ

Source