Το δεύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο έρχεται τον Μάρτιο του 2021

Η Volvo θα παρουσιάσει το δεύτερο ηλεκτρικό της αυτοκίνητο στις 2 Μαρτίου 2021, όπως ανακοίνωσε η σουηδική εταιρεία.

ο Επαναφόρτιση XC40 είναι το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητό του Volvo και έχει ήδη φτάσει στα χέρια των πρώτων πελατών στην Ευρώπη. Ωστόσο, η σουηδική εταιρεία δεν σταματά εκεί και έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει το μέλλον της στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, το δεύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στις 2 Μαρτίου 2021. Σε αυτό το στάδιο, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι επιδόσεις του δεν είναι γνωστά, εκτός από το ότι θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα, η οποία χρησιμοποιεί το XC40 Recharge και είναι το CMA.

Επίσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Hakan Samuelson, δήλωσε ότι το δεύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα είναι πιο αεροδυναμικό, πιο στρογγυλεμένο από το πρώτο και πολύ όμορφο αυτοκίνητο.

Η ιδέα του Volvo 40.1

Πέρα από αυτό, πρέπει να σημειωθεί ότι το 2016 η Volvo παρουσίασε δύο έννοιες, τις 40.1 και τις 40.2. Το 40.1 μοιάζει με το XC40 Recharge, ενώ το 40.2 θυμίζει περισσότερο το Polestar 2. Επομένως, είναι πιθανό να έχουμε μια έκδοση του Polestar, αλλά με το όνομα Volvo.

Η ιδέα του Volvo 40.2

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι οι Σουηδοί κατέστησαν σαφές ότι δεν πρόκειται για ηλεκτρική έκδοση του V40. Έτσι, ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα για το δεύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Volvo μέχρι τον επόμενο Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή

.Source