Η απάντηση του Tesla στη δημοσίευση του newsauto

Με την ευκαιρία της ανάρτησής μας πριν από λίγες ημέρες σχετικά με την παρουσία της Tesla στην Ελλάδα μέχρι στιγμής, η αμερικανική εταιρεία μας έστειλε μια απάντηση σχετικά με τουλάχιστον το μοντέλο 3 που θα προέλθει τώρα από το εργοστάσιό της στην Κίνα.

Όπως μας ενημερώνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της μάρκας για την Ευρώπη, τα αυτοκίνητα που θα έρθουν στη χώρα μας από την Κίνα (και όχι από το εργοστάσιο των ΗΠΑ) θα είναι το Tesla Model 3 Standard Range Plus με εμβέλεια 430 χιλιομέτρων.

Αυτά τα μοντέλα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Σαγκάης στην Κίνα, σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπό του Τέσλα είναι: “Εξαιρετικά αυτοκίνητα, με περισσότερη αυτονομία και καλή ποιότητα (Το εργοστάσιό μας στη Σαγκάη διακρίνεται για την ποιότητα των προϊόντων του)”.

Όσον αφορά τις καθυστερήσεις που αναφέρονται στο άρθρο σχετικά με τις παραδόσεις αυτοκινήτων στη χώρα μας των αυτοκινήτων που έχουν ήδη παραγγελθεί, δεν υπάρχει απάντηση από τον εκπρόσωπο της εταιρείας, εκτός από τη συγγνώμη στους πελάτες της Tesla στη χώρα μας που έχουν επηρεαστεί.

Διαβάστε επίσης:

Tesla: Αύξηση των τιμών του Μοντέλου S στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Ελλάδα: Η Tesla συνεχίζει να αναζητά στελέχη – Ποιες θέσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης και Τέσλα…

Δημοφιλές στο Protothema.gr

Source