Για πρώτη φορά το ελληνικό “ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ”

Ο μεγαλύτερος δημοσιογραφικός οργανισμός της χώρας διοργανώνει για πρώτη φορά τα μεγαλύτερα βραβεία αυτοκινήτου στην Ελλάδα!

Ο Νο1 ιστότοπος αυτοκινήτων στην Ελλάδα, το newsauto.gr, το πιο δημοφιλές περιοδικό αυτοκινήτων, το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ και Πρώτο τεύχος ομάδας ξεκινήσει ένα νέο ίδρυμα, το οποίο θα προσεγγίσει εκατομμύρια αναγνώστες.

Ο πρώτος Έλληνας ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ έτσι ξεκινά στον επίσημο ιστότοπο www.coty.gr και αποτελείται από δύο ψήφους: Το πρώτο αφορά τα Βραβεία κοινού και το δεύτερο, το αυτοκίνητο που επέλεξαν οι ειδικοί – Έλληνες Συγγραφείς Αυτοκινήτου.

Το ίδρυμα στα Βραβεία κοινού καλεί τους επισκέπτες να επιλέξουν ψηφίζοντας μέχρι τις 31/01/2021 τα καλύτερα νέα αυτοκίνητα της χρονιάς μεταξύ όλων των νέων μοντέλων που καλωσορίσαμε στην ελληνική αγορά το 2020, απονέμοντας τα δικά τους βραβεία.

Τα βραβεία που δόθηκαν από το κοινό αφορούν 11 διαφορετικές κατηγορίες (τα καλύτερα μικρά, μεσαία, μεσαία-μεγάλα, μικρά SUV, μικρά μεσαία SUV, μεσαία-μεγάλα SUV, ηλεκτρικά, σπορ, έως και 20.000 ευρώ, από 20.000 ευρώ έως 30.000 ευρώ και πιο όμορφο αυτοκίνητο), στο οποίο οι επισκέπτες ψηφίζουν για τα αυτοκίνητα της επιλογής τους.

Όλοι όσοι συμμετέχουν στην ψηφοφορία θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για να κερδίσουν τα μεγάλα βραβεία του ιδρύματος:

 1. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της επιλογής του(ψηφίστηκε από όλους τους συμμετέχοντες στο www.coty.gr) για ένα χρόνο και μαζί 1 ηλεκτρικός φορτιστής αυτοκινήτου μαζί με την εγκατάσταση.
 2. Ένα (1) σκούτερ SYM Joyride S 200i ABS
 3. Πέντε (5) κινητά τηλέφωνα iPhone 12 Pro
 4. Πέντε (5) ηχεία SONOS MOVE
 5. Τρεις (3) γραμμές ήχου SONOS BEAM
 6. Πέντε (5) σετ ελαστικών για το αυτοκίνητό σας
 7. Έξι (6) συστήματα συναγερμού Συστήματα ΜΕΤΑ

* Η λίστα με τα δώρα θα ενημερώνεται συνεχώς

Το βραβείο που θα δοθεί από τους ειδικούς – Έλληνες Συγγραφείς Αυτοκινήτου, αφορά το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς, που θα απονεμηθεί ο τίτλος του “CAR OF THE YEAR”.

Οι 14 ενεργοί συντάκτες αυτοκινήτων και ψηφοφόροι των Ελλήνων ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ θα εισαχθεί στα τέλη Ιανουαρίου στη διαδικασία επιλογής μεταξύ των ακόλουθων 30 νέων μοντέλων:

 1. Audi A1 CityCarver
 2. Audi A3 Sportback
 3. BMW Σειρά 2 Gran Coupe
 4. BMW X6
 5. DS 3 Crossback E-Tense
 6. Ford Πούμα
 7. Φορντ Κούγκα
 8. Hyundai i10
 9. Hyundai i20
 10. Hyundai Kona Electric
 11. Kia e-Niro
 12. Kia e-Soul
 13. Land Rover Defender
 14. Mazda MX-30
 15. ΜΙΝΙ Cooper SE
 16. Mercedes GLA
 17. Mercedes GLB
 18. Nissan Juke
 19. Opel Corsa
 20. Peugeot e-208
 21. Peugeot 2008
 22. Peugeot e-2008
 23. Renault Captur
 24. ΚΑΘΙΣΜΑ Leon
 25. Skoda Octavia
 26. έξυπνο fortwo EQ
 27. Toyota Yaris
 28. Ηλεκτρονικό κατάστημα Volkswagen!
 29. Volkswagen ID.3
 30. Γκολφ Volkswagen

Στη συνέχεια, οι συγγραφείς θα επιλέξουν το τελικό 10, έτσι ώστε μέσω μιας νέας ψηφοφορίας να ανακοινωθεί ο τελικός νικητής ποιος θα λάβει τον τίτλο του ελληνικού “CAR OF THE YEAR”.

Το ίδρυμα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ και τα αντίστοιχα Βραβεία κοινού υποστηρίζεται ενεργά από την ελληνική κυβέρνηση μέσω του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, από την Ένωση Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Ποδηλάτων, καθώς και από μεγάλες εταιρείες, που έχουν επιλεγεί ως υποστηρικτές του Ιδρύματος.

Παρακολουθήστε το βίντεο του ιδρύματος:

Source