Πόσο κοστίζει αυτό το ζεστό C-Class Brabus 650PS;

Με πολύ λίγα χιλιόμετρα αλλά σε ένα παλαιότερο αμάξωμα της Mercedes-Benz, αυτή η έκδοση C-Class με επένδυση Brabus μπορεί να αλλάξει χέρια με κόστος σχεδόν διπλάσιο για ορισμένες αγορές, σε σύγκριση με το νέο C 63 S.

Ενα καινούργιο Mercedes-AMG C63 S κοστίζει λίγο πάνω από 85 χιλιάδες ευρώ (84.854 €) στη Γερμανία.

Αυτό χρησιμοποιείται Brabus 650 του 2019, έχει μια τιμή από την ίδια την εταιρεία, 162,284 €. Έχει συνολικά 7.000 χιλιόμετρα ταξιδέψτε και μεταφέρετε τον κινητήρα bi-turbo V8 με χωρητικότητα 4,0 λίτρων, η οποία αποδίδει 650 hp και 82,6 kgm ροπής. Αυτό μεταφράζεται σε ελαφρώς καλύτερους χρόνους επιτάχυνσης, με 0-100 km / h για παράδειγμα, να διαρκεί 0,3 “λιγότερο από τη σύγχρονη εργοστασιακή μορφή του μοντέλου- 3,7 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα είναι 320 χλμ / ώρα.

Ως βάση έχει χρησιμοποιηθεί ένα πολύ «φορτωμένος»Έκδοση του Γ 63 και πέρα, το Μπράμπους έχει προσθέσει ορισμένα στοιχεία, τα οποία σχετίζονται κυρίως με την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Τέτοια είναι η “στεφάνη” χαμηλή στον μπροστινό προφυλακτήρα, αλλά και οι πλευρικές προεκτάσεις των μαρσπιέ, οι προσθήκες στα φτερά, η πίσω αεροτομή και ο διαχύτης, καθώς και οι τροχοί 5 ακτίνων και η διάμετρος του 20 ίντσες. Στο εσωτερικό, η διαφορά αποτελείται κυρίως από πεντάλ αλουμινίου. Είναι αναμφίβολα μια πολύ καλή περίπτωση αναβαθμισμένων C-Class AMG αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να το εξετάσουμε καλή υπόθεση για να το δείτε για αγορά με αυτά τα οικονομικά δεδομένα.

Δείτε επίσης:

Το Mercedes-AMG C63 S από το Mansory είναι εντυπωσιακό

Mercedes-Benz: 6 νέα ηλεκτρικά μοντέλα έως το 2022

Αποκάλυψη για το νέο θηρίο Brabus με 900 άλογα (VIDEO)

Source