Το Nissan GT-R (X) είναι η μορφή των πραγμάτων του 2050 (VIDEO)

Το μοντέλο δημιουργήθηκε μέχρι το 2050 GT-R, από τον Jaebum “JB” Choi ως μέρος της διατριβής του στο ArtCenter College of Design στην Πασαντένα, και στη συνέχεια έγινε μοντέλο κανονικής κλίμακας με τη βοήθεια της Nissan Design America.

Αμέσως, θα το παρατηρήσετε GT-R (X) 2050 είναι απίστευτα μικρό καθώς έχει μήκος 2.908 mm, πλάτος 1.537 mm και ύψος 658 mm.

Και όμως, αυτά είναι οι κανονικές του διαστάσεις και δεν είναι “υπό κλίμακα” όπως το Τσόι οραματίστηκε ότι το αυτοκίνητο θα ήταν ουσιαστικά ένα εξωσκελετό αυτοκίνητο που οι άνθρωποι μπορούν να «φορούν». Αυτό προϋποθέτει ότι ο οδηγός είναι ρύγχος μέσα στο όχημά του και επεκτείνει τα άκρα του σχήμα X. Η μοναδική θέση “καθίσματος” δεν είναι το μόνο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, όπως το GT-R (X) 2050 είναι μια “φορητή μηχανή” που συνδεδεμένο με τον εγκέφαλο του οδηγού μέσω μιας στολής που περιλαμβάνει ένα κοστούμι και ένα κράνος. Αντί να χρησιμοποιεί παραδοσιακά χειριστήρια, ο οδηγός θα μετακινήσει προσεκτικά το αυτοκίνητο.

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα έννοια πολύ προχωρημένη αντίληψη, δεν υπάρχουν πληροφορίες γι ‘αυτούς πρότυπα, επιπλέον αυτού GT-R (X) 2050 προβλέπεται να είναι ένα ηλεκτρικό όχημα υψηλής απόδοσης. Το μοντέλο θα είναι επίσης σε θέση περιστρέφεται 360 μοίρες και έχει μια κινητή πίσω πτέρυγα για να βοηθήσει στην είσοδο και έξοδο. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρό του Nissan Design Αμερική, David Woodhouse, «ο JB είναι ένα εξαιρετικά ταλαντούχος, δημιουργικός σχεδιαστής και οι ιδέες του για το μέλλον supercars καθοδηγείται από την ενσωμάτωση του εγκεφάλου σε ένα όχημα ταιριάζει απόλυτα με την προηγμένη εργασία του Νισάν στο πεδίο B2V. Ήταν τέλεια συναρπαστικός για την ομάδα της NDA για να τον βοηθήσω JB να δώσω φόρμα σε αυτό έννοια ως μοντέλο 1: 1».

Δείτε επίσης:

Nissan GT-R Final Edition: Έρχεται το 2022 με 710 άλογα

Πανομοιότυπο με το πρωτότυπο, το νέο Nissan Z

Αυτά είναι τα νέα οχήματα της EKAM.

Δημοφιλές στο Protothema.gr

Source