Η έρευνα προβλέπει «έκρηξη» στις πωλήσεις αυτοκινήτων!

Το 31% των ερωτηθέντων που δεν έχουν αυτοκίνητο σκοπεύουν να αποκτήσουν, ενώ ένας στους πέντε δηλώνει θετικός στην απόκτηση ενός δεύτερου οχήματος.

Σημαντική αύξηση αναμένεται να καταγραφεί Πωλήσεις αυτοκινήτων το επόμενο εξάμηνο καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές “Παραιτούμαι” ο Δημόσια συγκοινωνία εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊός και στρίψτε ιδιωτικά επιβατικά αυτοκίνητα.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με μια έρευνα της ΕΕ, η οποία κατέγραψε τις απόψεις περισσότερων από 3.300 καταναλωτές σε εννέα χώρες * με δικαίωμα Δείκτης καταναλωτών κινητικότητας 2020, νέοι ή άλλως χιλιετίες (άτομα ηλικίας 24-39 ετών) αναμένεται να είναι κινητήρια δύναμη πίσω από μια παγκόσμια έκρηξη στο ιδιοκτησία αυτοκινήτου, στα ακόλουθα έξι μήνες, που αντιπροσωπεύει το 45% των νέων κατόχων.

Σχεδόν το ένα τρίτο των ερωτηθέντων (31%) που δεν έχουν επί του παρόντος αυτοκίνητο, δηλώστε ότι σκοπεύετε να αγοράσετε ένα εντός των επόμενων έξι μηνών, ενώ ένας στους πέντε ερωτηθέντες (20%) που έχει ήδη αυτοκίνητο, δηλώνει ότι είναι θετικός αγορά ενός επιπλέον οχήματος. Και οι δύο ομάδες καταναλωτών ανέφεραν τον αντίκτυπο της πανδημίας COVID-19, ως ένας από τους κορυφαίους λόγους για τις προγραμματισμένες αγορές τους.

Πάνω από τα τρία τέταρτα των ερωτηθέντων (78%) δηλώστε ότι είναι πιο πιθανό ταξιδεύουν με αυτοκίνητο σε μια μετά τον COVID-19 κόσμο, με τους μισούς να είναι χιλιετίες (52%).

ο 71% Όσοι δεν έχουν, αλλά αναζητούν ένα νέο αυτοκίνητο, σκέφτονται να αγοράσουν ένα βενζινοκινητήρας ο ντίζελ μοντέλο, με απλά 6% να διαλέξω καθαρά ηλεκτρικό όχημα, και 23% διαλέγω υβρίδιο.

Η χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς μειώνεται δραματικά

Η έρευνα διαπιστώνει επίσης ότι δημόσιες συγκοινωνίες θα δεχτεί σοβαρό χτύπημα, χρησιμοποιώντας δημόσια συγκοινωνία για τη μετάβαση στην εργασία φαίνεται μειωμένη κατά 69%, ενώ πέφτει 61% αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για αναψυχή και ψυχαγωγία, και 53% σε χρήση για κοινωνικές δραστηριότητες και οικιακές ανάγκες.

Σχολιάζοντας τα ευρήματα της έρευνας, o Κ. Γιάννης Πιέρος, Συνεργάτης της ΕΥ Ελλάδα, Προϊστάμενος του Προχωρημένου Τομέα Βιομηχανίας (Υπηρεσίες Ασφαλείας) και Τομέας αυτοκινητοβιομηχανίας και μεταφορών EY στην περιοχή της Κεντρικής, Ανατολικής, Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Κεντρικής Ασίας (CESA), παρατηρεί: «Είναι πλέον γνωστό ότι η πανδημία αναδιαμορφώνει συνεχώς την αγορά και δημιουργεί νέα δεδομένα και νέες προοπτικές για διάφορους τομείς της οικονομίας. μεταφορά, ο χιλιετίες φαίνεται τώρα να γίνονται όλο και περισσότερο ιδιόκτητα οχήματα, μειώνοντας παράλληλα τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, κάτι που φαινόταν αδιανόητο πριν από ένα χρόνο. Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι η ηλεκτρική κίνηση είναι η μόνη επιλογή, ακόμη και για αυτήν περιβαλλοντικά ενημερωμένοι νέα γενιά“Φαίνεται ότι δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μέχρι σήμερα, θα πρέπει να είναι θέμα ανησυχίας για την αυτοκινητοβιομηχανία και τις κυβερνήσεις, οι οποίες ήδη επενδύουν σε μεγάλο βαθμό σε εναλλακτικές, περιβαλλοντικά βιώσιμες, λύσεις και τεχνολογίες μεταφορών”.

* Η έρευνα κατέγραψε τις απόψεις των καταναλωτών από την Κίνα, τη Γερμανία, την Ινδία, την Ιταλία, τη Σιγκαπούρη, τη Νότια Κορέα, τη Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Φωτογραφία: Eurokinisi

Διαβάστε επίσης:

Κλείδωμα: Καταγραφή παραβιάσεων της κυκλοφορίας

ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ! Τα παλιά και ρυπογόνα αυτοκίνητα εκρήγνυται

Πρόστιμο άνω των 15.000 ευρώ για πιάτα DOK

Source