“Παρέλαση” με τους Lamborghini, Mercedes και Porsche ενάντια στον … κοραναϊό!

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που τα supercars προκάλεσαν χάος στο κεντρικό Λονδίνο αυτό το μήνα.

Χάος μέσα δρόμους του Λονδίνου προκαλείται από τους ιδιοκτήτες Ακριβά αυτοκίνητα συνολική αξία 2 εκατομμύρια ευρώ πράξη παρέλαση στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας αψηφώντας τους ταυτόχρονα περιορισμοί από τα μέτρα κατά πανδημία.

Lamborghini αξίας .000 250.000, BMW M5 αξίας, 100,00 και φανταχτερά Πηγές παρατάσσονται στο δρόμο Νέο ομόλογο ενώ άλλα κορυφαία supercars όπως Nissan GT-R, Mustang, Mercedes-Benz αλλά επίσης τροποποιήθηκε VW Golf GTi έτρεχαν πολύ γρήγορα στους κεντρικούς δρόμους, ενώ μερικοί δεν δίστασαν να «κάψουν» τα ελαστικά τους!

Είναι η δεύτερη φορά που τα supercars προκάλεσαν χάος κεντρικό Λονδίνο αυτόν τον μήνα, μετά το κλείσιμο των οχημάτων υψηλής απόδοσης Pall Mall στο 5 Δεκεμβρίου

Ο θόρυβος από τους ενισχυμένους κινητήρες τους supercars ήταν εκκωφαντικός, πυροδοτώντας δύο συναγερμούς καταστήματος που ανάγκασαν τις εταιρείες να απομακρύνουν τους ανθρώπους.

Ο καπνός από τα ελαστικά που «έλιωσε» στο δρόμο θυμίζει σκηνές από τις ταινίες Γρήγορα και έξαλλα ενώ εκατοντάδες θεατές έσπευσαν να θαυμάσουν τα κορυφαία μοντέλα από κοντά.

Δύο από τα αυτοκίνητα – ένα BMW και ένα Volkswagen – καλύφθηκαν με Χριστουγεννιάτικα φανάρια δίνοντας τον δικό τους τόνο στις εορταστικές διακοσμήσεις.

ο πλήθη αγνόησε τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν ήταν αποστάσεις ασφαλείας.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Φωτογραφίες: Daily Mail

Διαβάστε επίσης:

30.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα e.GO κατασκευασμένα… Ελλάδα!

Αυτή ήταν η πορεία των εργοστασίων αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Σε ποια διόδια μειώνονται οι τιμές από το νέο έτος

Source