Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του πρωταθλητή Lewis Hamilton (βίντεο)

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Lewis Hamilton πρωταγωνίστησε σε ένα βίντεο teaser για τη Mercedes-AMG One λίγο πριν από την πρεμιέρα του εντυπωσιακού υπερ-αυτοκινήτου AMG.

Το βίντεο έχει τον τίτλο “Μετά τη συνεργασία με τον Lewis Hamilton” και είναι ουσιαστικά ένα teaser για το Mercedes-AMG One που πλησιάζει μετά από μια μακρά αναμονή φαίνεται να είναι κοντά στην επίσημη πρεμιέρα του.

Το βίντεο κυκλοφόρησε λίγο μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα της χρονιάς στο Αμπού Ντάμπι και σύμφωνα με το σενάριό του Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στην ομάδα αγώνων μπαίνει στο AMG One για να περάσει τον χρόνο του μαζί της. Ο Χάμιλτον είναι, εξάλλου, ένας από τους βασικούς οδηγούς που συνέβαλαν στην εξέλιξη του hypercar της Mercedes-AMG που ουσιαστικά φέρνει την τεχνολογία της Φόρμουλα 1 στο δρόμο.

mercedes-amg-one-hamilton

Στο βίντεο, το AMG-One εξακολουθεί να καλύπτεται σε πολλά μέρη με καμουφλάζ, αλλά ορισμένες λήψεις είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικές, ειδικά όσον αφορά τα ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα. τα οποία τίθενται σε κατάσταση αναμονής μόλις ο Χάμιλτον επιλέξει τη ρύθμιση R + στους οδηγούς που φαίνεται να έχει το αυτοκίνητο. Η παρουσία του στο καμουφλάζ είναι ισχυρή σύμφωνα με τον Πρόεδρο της AMG, ο Philipp Schiemer θα παίξει βασικό ρόλο στη νέα τεχνολογία ηλεκτρικής απόδοσης E.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το αυτοκίνητο της AMG θα έχει κινητήρα V6 1,6 λίτρων όπως τα αυτοκίνητα F1, ο οποίος θα έχει όριο ταχύτητας 11.000 σ.α.λ. ενώ θα συνοδεύεται από τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες, με τη μέγιστη απόδοση του συστήματος να φτάνει τα 1.000 ίππους.

Διαβάστε επίσης

Το μη πραγματικό δυναμικό του Mercedes-Benz Unimog (βίντεο)

Με 3 εκδόσεις AMG το νέο ηλεκτρικό Mercedes EQE

Mercedes-AMG GLR: Το ηλεκτρικό SUV coupe για το 2025

Δημοφιλές στο Protothema.gr

Source