Κλείδωμα: Εγγραφή Παραβίασης Κυκλοφορίας NewsAuto.gr

Τον Νοέμβριο, οι αρχές επιβεβαίωσαν συνολικά 11.627 παραβιάσεις, εκ των οποίων 425 ήταν παραβάτες.

Απόλυτα πειθαρχημένοι οδηγοί στην Αττική, διόδια κ.λπ. που μπορεί να γνωρίζουν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ελέγχου – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΔΩ – αποδείχθηκε ιδιαίτερα “Ατακτος”, ενώ το Τροχαία το επιβεβαίωσε Νοέμβριος πάνω από 11.600 παραβιάσεις και παρά το γεγονός ότι το περιοριστικά μέτρα!

Ειδικότερα στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων που υλοποιούνται από Διεύθυνση Κυκλοφορίας Αττικής για αστυνόμευση και αναβάθμιση επιπέδου οδική ασφάλεια στην περιοχή του Αττική, επιβεβαιώθηκαν 11.627 παραβιάσεις εκ των οποίων το 425 ήταν σε ένα βαθμό ελάττωμα.

Ενδεικτικά επιβεβαιώθηκε 720 παραβάσεις Για υπερβολική ταχύτητα, 44 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, εκ των οποίων 17 ήταν σε ένα βαθμό ελάττωμα, 163 παραβάσεις για παραβίαση κόκκινο φανάρι, 113 παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου, 85 παραβάσεις για δεν φοράει ζώνη ασφαλείας, 179 παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους και 7 παραβιάσεις Για επικίνδυνοι ελιγμοί.

Την ίδια στιγμή ενδέκατος μήνας του 2020 καταγράφηκαν 353 κυκλοφορία με 401 πάσχοντες και συγκεκριμένα σημειώθηκαν 13 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 13 άτομα, 10 σοβαρά με 11 τραυματίστηκαν σοβαρά και 330 φως με 377 τραυματίστηκε ελαφρώς.

Οι κύριες αιτίες αυτών των ατυχημάτων ήταν οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, το παραβίαση πινακίδων κυκλοφορίας και το παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζοί, ενώ δεν χρησιμοποιείτε προστατευτικό κράνος από τους οδηγούς και τους επιβάτες τους ποδήλατα εντατικοποίησε, σε πολλές περιπτώσεις, το σοβαρότητα του βλάβη δικα τους.

Ο Τροχαία επισημαίνει ότι το σωστή συμπεριφορά στο δρόμο των προγραμμάτων οδήγησης και του συμμόρφωση με τους κανόνες κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις και για τα δύο ασφαλής κίνηση και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και προειδοποιεί ότι οι επιθεωρήσεις θα συνεχιστούν ατελείωτος ρυθμός.

Φωτογραφία: EUROKINISSI

Διαβάστε επίσης:

Πότε ανοίγουν ξανά τα KTEO – Οι προθεσμίες ελέγχου

ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ! Τα παλιά και ρυπογόνα αυτοκίνητα εκρήγνυται

Πρόστιμο άνω των 15.000 ευρώ για πιάτα DOK

Source