Ενημέρωση για το Toyota Land Cruiser

Το Land Cruiser, το εμβληματικό μοντέλο οχημάτων παντός εδάφους της Toyota, ανανεώνεται με περισσότερη τεχνολογία και τεχνολογίες αιχμής με στόχο να παραμείνει στην κορυφή.

Με βαριά φανέλα και κληρονομιά οχημάτων παντός εδάφους που ολοκληρώνει ευτυχώς σχεδόν 7 δεκαετίες, το Land Cruiser της Toyota παραμένει το πρότυπο αναφοράς στην κατηγορία του σε περισσότερες από 190 αγορές όπου ξεχωρίζει για την ικανότητά της να συνδυάζει πολλά διαφορετικά στοιχεία. Όπως η απαράμιλλη ποιότητα, ανθεκτικότητα και αξιοπιστία και κορυφαία απόδοση σε κάθε επιφάνεια, στοιχεία σε συνδυασμό με υψηλά επίπεδα πολυτέλειας και άνεσης για όλους τους επιβάτες.

Toyota Land Cruiser

Το αναβαθμισμένο Land Cruiser του 2020 έρχεται να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη και εξαιρετικά επιτυχημένη συνταγή του προκατόχου του, έχοντας τώρα έναν ισχυρότερο κινητήρα ντίζελ 2,8 λίτρων (με σύστημα Stop & Start), αναβαθμίζει τόσο το σύστημα πολυμέσων όσο και το γνωστό ” σουίτα της Toyota Safety Sense – το κερασάκι στην τούρτα είναι η προσθήκη στη γκάμα του ιαπωνικού off-roader μιας κομψής έκδοσης που ονομάζεται Black Pack.

Toyota Land Cruiser

Ο γνωστός πετρελαιοκινητήρας 2,8 λίτρων είναι ένας 4-κύλινδρος, με συνολικά 16 βαλβίδες και ένα κοινό σύστημα σιδηροτροχιάς, τώρα με 27 ίππους – έτσι η μέγιστη τιμή του φτάνει τώρα τις 204 ίππους στις 3.000-3.400 σ.α.λ ., ενώ αυξάνεται περισσότερο από 10% είναι η ροπή που «στηρίζεται» τώρα στα 500 Nm, η οποία παραδίδεται με συνέπεια από 1.600 έως 2.800 σ.α.λ. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων, το ανανεωμένο Land Cruiser αναπτύσσει τελική ταχύτητα 175 km / h, ενώ το “0-100” απαιτεί 3,0 dl. λιγότερο από ό, τι στο παρελθόν – και σε απόλυτη τιμή 9,9 dl.

Toyota Land Cruiser

Ταυτόχρονα, παρά την αυξημένη ισχύ και ροπή του τετρακύλινδρου πετρελαιοκινητήρα της Toyota, η υιοθέτηση της γνωστής και όχι εξαιρετικής ιαπωνικής τεχνολογίας Stop & Start μείωσε τόσο τη μέση κατανάλωση καυσίμου όσο και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα – στην πρώτη περίπτωση κατά 0 , 7 λίτρα / 100 χλμ και συνολικά 7,0 λίτρα. / 100 χλμ., Και το δεύτερο κατά 18 γρ / χλμ. και συνολικά 192 gr / km.

Toyota Land Cruiser

Πέρα από αυτό, μεταξύ των χαρακτηριστικών που ξεχωρίζουν στο αναβαθμισμένο “όπλο” της ιαπωνικής εταιρείας είναι από την άποψη της τεχνολογίας το υψηλότερο δυναμικό σύστημα πολυμέσων, το οποίο έχει ταχύτερη απόκριση, νέα οθόνη και συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto. Το σύστημα μπορεί επίσης να λαμβάνει ενημερώσεις λογισμικού over-the-air (βλέπε ασύρματο), ενώ οι συνδεδεμένες υπηρεσίες που προσφέρει περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την παροχή πληροφοριών κίνησης Διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο, τη μηχανή αναζήτησης του Διαδικτύου Google κ.λπ.

Toyota Land Cruiser

Το Land Cruiser διαθέτει πλέον το πακέτο “Safety” και το πακέτο βοήθειας Toyota Safety Sense δεύτερης γενιάς της ιαπωνικής εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει τώρα το σύστημα προ-σύγκρουσης (PCS) με ανίχνευση πεζών τόσο τη νύχτα όσο και κατά τη διάρκεια της ημέρας. καθώς και το Intelligent Adaptive Cruise Control. Εκτός από τις τεχνολογικές “ενημερώσεις”, για το 2020 το ανανεωμένο Land Cruiser προσφέρει τώρα περισσότερο … στυλ μέσω της διαθεσιμότητας του ειδικού πακέτου εξοπλισμού Black Pack, το οποίο περιλαμβάνει σκοτεινές πινελιές τόσο στην εξωτερική όσο και στην εσωτερική επιφάνεια.

Source