Η αστυνομία τον έπιασε στα 244 km / h…

Η γερμανική αστυνομία “φωτογράφησε” τον οδηγό μιας Mercedes-Benz E-Class, η οποία κινήθηκε με το τριπλάσιο του μέγιστου ορίου ταχύτητας.

Οι γερμανικοί αυτοκινητόδρομοι αποτελούν καταφύγιο για βενζινοκινητήρες, καθώς σε πολλά μέρη δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας, αλλά όπου υπάρχουν, σεβαστούν από τους περισσότερους, καθώς γνωρίζουν καλά τις επιπτώσεις του νόμου.

Κάτι που δεν ακολούθησε ο οδηγός της Mercedes-Benz E-Class, πιθανώς ένα AMG E53, ο οποίος καταγράφηκε με κάμερα της αστυνομίας να κινείται με ταχύτητα 244 km / h, σε σημείο όπου το όριο ήταν μόνο 80 km / h. Και αν αναρωτιέστε γιατί υπήρχε τόσο χαμηλό όριο, η απάντηση είναι ότι υπήρχαν οδικά έργα σε αυτό το σημείο.

Σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας, με αυτή την ταχύτητα σε δημόσιους δρόμους, ειδικά όπου βρίσκονται εργοτάξια, ενέχει μεγάλο κίνδυνο για την ασφάλεια άλλων οδηγών. Οι αρχές ερευνούν επί του παρόντος το θέμα, αλλά αποκάλυψαν ότι το περιστατικό δεν θεωρείται απλό διοικητικό αδίκημα. Αντιθέτως, iθεωρείται σοβαρό αδίκημα, στην ίδια κατηγορία με αυτοσχεδιασμένους αγώνες. Η γερμανική νομοθεσία περιλαμβάνει αγώνες που δεν έχουν εγκριθεί από την αρμόδια αρχή, ειδικά σε αγώνες που αφορούν μόνο ένα αυτοκίνητο ως ποινικό αδίκημα. Επομένως, ο οδηγός αυτού Mercedes-Benz αντιμετωπίζει κυρώσεις κάτι παραπάνω από απλή επιτάχυνση, με βαρύ πρόστιμο και ανάκληση της άδειας οδήγησης. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης.

Διαβάστε επίσης:

Τα «αγκάθια» της… Μικροκινητικότητας!

Πότε επιστρέφονται οι δασμοί στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα;

Δήλωση ακίνητης περιουσίας: Πρόστιμο 30.000 € και κατάργηση διπλώματος για 3 χρόνια

Δημοφιλές στο Protothema.gr

Source