Η Apple ετοιμάζεται να εισέλθει στο αυτοκίνητο το 2024

Όλα δείχνουν ότι το έργο Apple Car προχωρά κανονικά, με ορίζοντα το 2024, σε συνδυασμό με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών στον τομέα της μπαταρίας από την εταιρεία. Στην πραγματικότητα, οι αποκλειστικές πληροφορίες του πρακτορείου Reuters μιλούν για τη χρήση της επαναστατικής τεχνολογίας στην μπαταρία από την Apple.

Το κωδικό όνομα ολόκληρου του έργου είναι Project Titan και αυτό το όνομα έχει αναδυθεί πολλές φορές από τα νέα. Οι πρόσφατες πληροφορίες θέλουν η Apple να ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες προκειμένου να έχει ένα όχημα έτοιμο το 2024. Όλο το σχέδιο είναι απόρρητο, όπως συμβαίνει πάντα με αυτό που ετοιμάζει η Apple, ενώ διάφορες πηγές δεν έχουν καταφέρει ακόμη να συμφωνήσουν εάν αυτό το όχημα θα φέρει το λογότυπο της Apple.

Μερικά από τα στοιχεία που εκτιμάται ότι ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό του οχήματος Apple είναι οι αισθητήρες LIDAR για την τρισδιάστατη χαρτογράφηση του δρόμου, ένα στοιχείο που μαρτυρεί ότι θα υπάρξει κάποιος βαθμός αυτονομίας. Η μπαταρία θα είναι πολύ προηγμένη, με τεχνολογία LFP, μια χημική σύνθεση που θα επιτρέπει καλύτερη απαγωγή θερμότητας, κάτι που πολλοί σχολιάζουν ως επανάσταση στον τρόπο αποθήκευσης της ενέργειας σε ένα όχημα.

Απομένει να δούμε τις φήμες να παίρνουν σάρκα και αίμα…

Πηγή

μήλο

.Source