Οι νέες εκδόσεις 007 Edition των Aston Martin DBS Superleggera και Vantage

Η Aston Martin παρουσιάζει τη νέα έκδοση 007 του DBS Superleggera and Vantage με την ευκαιρία της νέας ταινίας με τίτλο “No Time To Die” από τον πιο διάσημο πράκτορα όλων των εποχών.

Η βρετανική εταιρεία τιμά με τον δικό της τρόπο τη νέα και 25η συνεχόμενη ταινία του James Bond, παρουσιάζοντας τις εκδόσεις 007 Edition των DBS Superleggera και Vantage που αντλούν την έμπνευσή τους από τα αυτοκίνητα που πρωταγωνιστούν στη νέα κινηματογραφική δημιουργία των EON Production και Metro Goldwyn Mayer Studios με τίτλο “No Time To Die” που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον επόμενο Νοέμβριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τέσσερα μοντέλα “Aston Martin” θα είναι παρόντα στην ταινία: το εμβληματικό DB5, το Aston Martin V8, το DBS Superleggera και το Valhalla, το επερχόμενο και φυγοκεντρικό hypercar της βρετανικής εταιρείας.

Aston Martin DBS Superleggera Έκδοση 007

Προς τιμήν της συμμετοχής της στην ταινία, η Aston Martin, σε συνεργασία με το γνωστό QQ του Aston Martin, παρουσίασε το Aston Martin Vantage 007 Edition – ένα αυτοκίνητο που θυμίζει το Aston Martin V8 που έκανε το ντεμπούτο του το 1987 στο The Living Daylights – και η DBS Superleggera 007 Edition, η οποία θα κατασκευαστεί σε 25 αντίτυπα.

Έκδοση Aston Martin Vantage 007

Εξωτερικά, το Aston Martin Vantage 007 Edition ξεχωρίζει για τη νέα σχεδίαση της μάσκας, ενώ οι κίτρινες πινελιές στο διαχύτη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου είναι επίσης χαρακτηριστικές. Και τα 100 αντίγραφα θα διακοσμηθούν με το εξωτερικό χρώμα του Cumberland Grey – το αντίστοιχο χρώμα για το DBS Superleggera 007 Edition ονομάζεται Ceramic Grey. Εδώ, η οροφή του αυτοκινήτου, οι εξωτερικοί καθρέφτες, ο μπροστινός διαχωριστής, ο διαχύτης αέρα και η πίσω αεροτομή είναι κατασκευασμένες από μαύρες ίνες άνθρακα, ενώ και οι πινακίδες “007” και οι ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών είναι τυπικές.

Source