Νέα σπορ Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti

Μετά το Alfa Romeo Giulia, το εντυπωσιακό πακέτο εξοπλισμού “Veloce Ti” … καλύπτει επίσης το SUV της εταιρείας.

Ο Άλφα ρομέο εμπλουτίζει το εύρος του Στέλβιο, δίνοντας φως στη δημοσιότητα του κομψός, ειδικά κομψός και επιδεικτικός εκδοχή Veloce Ti.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Stelvio Veloce Ti είναι το σημείο καμπής του κομψότητα αποτυπωμένο στο ακρωνύμιο “Εσείς” (Turismo Internazionale) και .. δόσεις ταχύτητας περιέχεται στη λέξη “Veloce” (γρήγορα).

Το νέο Stelvio Veloce Ti ενσωματώνεται νέο πίσω προφυλακτήρα με νέο χαρακτηριστικό διαχύτη, καθώς και επιβλητικό διπλό άκρο της εξάτμισης. Συναντιούνται στο προφίλ Ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών με 5 ακτίνες και μαύρο φινίρισμα, πλευρικοί καθρέφτες από ανθρακονήματα, καθώς και πολλά στυλιζαρισμένα στοιχεία χρώμιο σε μαύρο χρώμα.

Μέσα στην καμπίνα, κυριαρχεί a “Aura” … Quadrifoglio, με πεντάλ αλουμινίου, αθλητικά καθίσματα (δέρμα / Alcantara) και πολλά ίνα άνθρακα στιλιστικές πινελιές. Ακόμα, υπάρχουν φιμέ τζάμια με μαύρα κουφώματα καθώς και μερικά λογότυπα που το κάνουν να ξεχωρίζει από τις άλλες εκδόσεις.

Κάτω από το καπό του μοντέλου υπάρχει ένα 4-κύλινδρος turbo βενζινοκινητήρας 2 λίτρων – εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο – τα 280 ίππους, σε συνδυασμό με ένα Αυτόματη 8 ταχυτήτων κουτί και τετρακίνητο (Q4 AWD).

Βελτιστοποιημένοι κινητήρες και υπηρεσίες Connect

Παράλληλα με την κυκλοφορία του Stelvio Veloce Ti, τόσο Stelvio όσο και Γιούλια -και για το έτος 2021- θα φέρει βελτιστοποιημένοι κινητήρες, ευθυγραμμισμένο με Πρότυπα εκπομπών Euro 6d. Επιπλέον, τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών “Υπηρεσίες σύνδεσης” η οποία θα αποτελείται, μεταξύ άλλων, από τις ακόλουθες λειτουργίες:

Μου Βοηθός: Κλήση έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος

Μου Μακρινός: Επιτρέπει τον τηλεχειρισμό των λειτουργιών του οχήματος (άνοιγμα / κλείσιμο πόρτας π.χ.) μέσω κινητού τηλεφώνου

Μου Αυτοκίνητο : Για να ελέγξετε την… υγεία του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή

Μου Πλοήγηση: Για αναζήτηση σημείων και προορισμών στο χάρτη, καθώς και για ενημέρωση του οδηγού σχετικά με την κυκλοφορία στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο. Ταυτόχρονα, η λειτουργία Send & Go είναι ενσωματωμένη, μέσω της οποίας ο οδηγός μπορεί να στείλει τον προορισμό στο αυτοκίνητο, μέσω του τηλεφώνου του.

Μου WiFi : Για σύνδεση έως και 8 συσκευών στο Διαδίκτυο

Μου Κλοπή Βοήθεια : Ενημερώστε τον οδηγό για τυχόν απόπειρα κλοπής του οχήματος.

Διαβάστε επίσης:

Η αναβίωση της Bizzarrini βρίσκεται στο έργο

300 κοσμημένα αυτοκίνητα είδαν το φως της ημέρας μετά από 40 χρόνια (VIDEO)

Μια σπάνια Bizzarrini BZ-2001 προς πώληση (VIDEO)

Source