Η Toyota προετοιμάζει τον αντίπαλο της Qashqai

Η μάρκα στοχεύει σε 1,4 εκατομμύρια πωλήσεις, κάτι που θέλει να επιτύχει επεκτείνοντας τη γκάμα των μοντέλων SUV της.

Προς το γεφύρωσε το κενό μεταξύ ντοΩΡ και RAV4 εύχεται το Toyota, κάτι που θα προσπαθήσει να πετύχει μέσω της κυκλοφορίας ενός μικρό και μεσαίο SUV.

Οδηγείται από μεγάλη απήχηση ποιος έχει γνωρίσει ο ντοΩΡ στην ευρωπαϊκή αγορά λόγω του ριζικού σχεδιασμού και του σετ κινητήρων, η ιαπωνική μάρκα θέλει να… επεκτείνει την επιτυχία του στην αμέσως “επόμενη” κατηγορία.

Το τελευταίο κυριαρχείται από ένα μοντέλο άλλης ιαπωνικής εταιρείας. Ο λόγος για Νισάν Qashqai, το οποίο θα μετρηθεί ως o “Αντίπαλος” του ολοκαίνουργιου, μέλλοντος SUV του Toyota.

Τα νέα για ένα νέο μοντέλο, επιβεβαίωσαν το στέλεχος της εταιρείας, Ματ Χάρισον, στις δηλώσεις του προς AutoExpress. Όπως επεσήμανε, η Toyota διακρίνει προοπτικές για ένα μοντέλο όπως Νισάν Qashqai, η οποία θα είναι λιγότερο από RAV4 και ταυτόχρονα, πιο πρακτικό από ντοΩΡ.

“Με το ντοΩΡ καταφέραμε να έχουμε μερίδιο 8% στην κατηγορία ντοSUV. Το μοντέλο επιλέγεται για λόγους, στυλ, σχεδιασμό και συμπεριφορά οδήγησης και όχι για πρακτικότητα “, πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, τον Χάρισον.

Επιπλέον, επικεντρωθείτε τα μελλοντικά της σχέδια Toyota, δηλώνοντας ότι η εταιρεία προτίθεται να το κάνει 1,4 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι 2025. Θα προωθηθεί η ενίσχυση της επίτευξης του στόχου δύο ή τρία επιπλέον μοντέλα το οποίο θα επεκτείνουν το εύρος τους διασταύρωση/SUV.

Διαβάστε επίσης:

Toyota GR Yaris: Μια συγκινητική αφοσίωση ενός 16χρονου στους ήρωες της πανδημίας

20 αυτοκίνητα ανά λεπτό από VW και Toyota

Hyundai E-GMP: Νέα πλατφόρμα μόνο για τα ηλεκτρικά της

Source