Νέο Audi A3 Sportback 45 TFSI με 245 ίππους

Η εταιρεία από την Ingolstadt πλαισιώνει το plug-in υβριδικό 40 TFSI e με μια ακόμα πιο ισχυρή έκδοση, η οποία, ταυτόχρονα, έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση.

Θέση την πρόσφατη παρουσίαση του Βύσμασε υβρίδιο Όντι ΕΝΑ3 Sportback 40 TFSI μι, η γερμανική εταιρεία αποκαλύπτει επίσης την πιο ισχυρή έκδοση του μοντέλου με το κωδικό όνομα «45 TFSI μι“.

Κάτω από το καπό είναι ο ίδιος βενζινοκινητήρας 1,4 λίτρων που αποδίδει 150 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ και συνεργάζεται με ένα Ηλεκτροκινητήρας 110 ίππων.

Το μοντέλο επωφελείται από επιπλέον 41 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ και 50 Νμ ροπή, σε σύγκριση με 40 TFSI e (204 ps), ενώ για την κίνηση των μπροστινών τροχών φροντίζει ένας Κιβώτιο ταχυτήτων 6 ταχυτήτων μικρό τρονικό. Η συνδυασμένη ισχύς αντιστοιχεί σε 245 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ και 400 Νμ ροπή, η επιτάχυνση στα 100 km / h από τη στάση ολοκληρώθηκε το 6.8 δευτ και ο τελικός φτάνει τα 232 km / h.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας τροφοδοτείται από μπαταρία 13.0 kWh, η οποία μπορεί να φορτιστεί με τη μέγιστη ισχύ 2.9 kW σε 5 ώρες (εγχώριος ενεργειακός εφοδιασμός). ο παραστάσεις CO2 ξεκίνα από 31 g / χλμ., ενώ ακαθάριστη κατανάλωση καύσιμο από 1,4 l / 100 χλμ. Και οι δύο υπό το NEDC. Οσον αφορά καθαρά ηλεκτρική αυτονομία, σχηματίζεται σε 74 χλμ και 63 χλμ NEDC και WLTP αντίστοιχα, ενώ η μέγιστη ταχύτητα χωρίς μια σταγόνα βενζίνης φτάνει 140 χλμ / ώρα.

Οδηγοί και σχεδιασμός

Σχετικά με τα προφίλ οδήγησης, εκεί είναι το Αυτο Υβρίδιο που αφορά τη συνεργασία θερμικών και ηλεκτρικών κινητήρων, Μπαταρία Κρατήστε και Μπαταρία χρέωση για τη διατήρηση των αποθεμάτων ηλεκτρικής ενέργειας και την ανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα. Τέλος, το κουμπί ΕΥ όπου δίνεται έμφαση στην κίνηση ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο οδηγός μπορεί να κάνει τη ρύθμιση περισσότερες λειτουργίες μέσα από κεντρική οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας MMI. Ταυτόχρονα, οι αντίστοιχες πληροφορίες αντικατοπτρίζονται στον πλήρη ψηφιακό πίνακα οργάνων (για παράδειγμα, πόση ενέργεια απομένει και το προφίλ οδήγησης).

Σχεδίαση γρίλιες Μονό πλαίσιο στη μάσκα με μαύρο γυαλιστερό λεπτομέρειες τονίζοντας τη σπορ εμφάνιση του μοντέλου. Προαιρετικά διαθέσιμο Μήτρα LED προβολείς, ενώ το φώτα ημέρας καταγράψτε μια φωτεινή υπογραφή σε σχήμα “E”.

Κυριαρχούν στο προφίλ Τροχοί 17 ιντσών με κόκκινες δαγκάνες φρένα, ενώ η καμπίνα είναι διακοσμημένη, μεταξύ άλλων, από σπορ καθίσματα και κλιματισμός διπλής ζώνης.

ο βύσμασε υβρίδιο Όντι ΕΝΑ3 Sportback 45 TFSI μι προσφέρεται στη Γερμανία για 40.395 ευρώ (προ φόρων).

Διαβάστε επίσης:

Audi RS Q2: Το νέο καυτό μικρό SUV

Audi E = Tron: Πρώτο στις πωλήσεις ηλεκτρικό SUV

Οδηγούμε το νέο Audi A3 στην Ελλάδα

Source