Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Nissan Qashqai

Πιο premium αέρας και προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία καθώς και διευρυμένες δυνατότητες σύνδεσης θα συνδυάσουν το εσωτερικό του νέου Nissan Qashqai

Η Nissan κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες από τον εκθεσιακό χώρο του πολυαναμενόμενου νέου Qashqai που έχει το βαρύ βάρος να συνεχίσει την εμπορική επιτυχία των προκατόχων του. Φαίνεται λοιπόν ότι η Nissan φρόντισε να του προσφέρει κάθε δυνατή προμήθεια για κάτι τέτοιο, όπως δείχνουν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το εσωτερικό,

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τη Nissan το νέο Qashqai θα εστιάζεται περισσότερο από ποτέ στον χρήστη και στην ευκολία του προσφέροντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που εγγυώνται όχι μόνο την ασφάλεια αλλά και την άνεση και την παροχή όλων των ψηφιακών ανέσεων. Οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν ότι η εσωτερική διακόσμηση διατηρεί την απλή λογική που είχε μέχρι τώρα με καθαρά αλλά κομψά σχήματα. Η πιο βασική αλλαγή που παρατηρείται αφορά εναρμόνιση με τη σύγχρονη τάση ψηφιοποίησης, που επιτυγχάνεται χάρη στις δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες, στον πίνακα οργάνων και στο κέντρο του ταμπλό.

Νέο εσωτερικό Qashqai

Το ταμπλό είναι 12.3 ΄΄ και προσφέρει μια ποικιλία προσαρμόσιμων εικόνων ενώ η περιοχή σύλληψης είναι ιδιαίτερα μεγάλη της προβολής head-up στο παρμπρίζ καθώς φτάνει τα 10,8 ‘“. Η κεντρική οθόνη αφής δεν είναι πλέον ενσωματωμένη στο σώμα του ταμπλό και έχει διαγώνιο έως 9 “ενώ ελέγχει τις λειτουργίες του σημαντικά αναβαθμισμένου και με αυξημένες δυνατότητες σύνδεσης και επικοινωνίας του συστήματος πολυμέσων.

Νέο εσωτερικό Qashqai

Πέρα από αυτό, η Nissan σημειώνει ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση της εργονομίας, κάτι που είναι επίσης εμφανές από τον πλήρη επανασχεδιασμό της κεντρικής κονσόλας, ενώ το ποιοτικό αποτύπωμα αναβαθμίζεται επίσης σημαντικά. Μέρος της εργονομικής βελτίωσης είναι τα πρόσφατα σχεδιασμένα καθίσματα, ενώ η χρηστικότητα του νέου Qashqai ενισχύεται από τη συνολική αύξηση των εσωτερικών διαστάσεων. Μεταξύ άλλων, το μακρύτερο μεταξόνιο του νέου μοντέλου, αλλά και η καλύτερη χωρική διαμόρφωση έχει προκαλέσει ένα αύξηση του χώρου για τα γόνατα των πίσω επιβατών κατά 28 mm ενώ αύξηση κατά 74 λίτρα είναι ο χώρος αποσκευών ενώ οι χώροι για μικρά αντικείμενα μέσα στην καμπίνα είναι μεγαλύτεροι και πιο χρήσιμοι.

Νέο εσωτερικό Qashqai

Διαβάστε επίσης

Αυτό είναι το νέο Nissan Note

Πρώτα επίσημα δεδομένα και φωτογραφίες για το νέο Nissan Qashqai

Η Nissan στρέφεται σε διαδικτυακές πωλήσεις

Δημοφιλές στο Protothema.gr

Source