20 αυτοκίνητα ανά λεπτό από VW και Toyota

Αναλύοντας τα δεδομένα για την παραγωγή κάθε εταιρείας παγκοσμίως, φαίνεται ότι η VW και η Toyota βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, με την Hyundai να βρίσκεται στην τρίτη θέση, με 13,7 οχήματα ανά λεπτό.

Εάν είχατε το ερώτημα ποιο αυτοκινητοβιομηχανία τα παράγει περισσότερο αυτοκίνητα ανά λεπτό, η ανάλυση δεδομένων από την παγκόσμια παραγωγή, δίνει απαντήσεις.

Σήμερα, το αυτοκινητοβιομηχανία είναι μια τεράστια δραστηριότητα πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, που παράγει σχεδόν σωρευτικά 100 εκατομμύρια νέα αυτοκίνητα κάθε χρόνο, ως μέρος του έργου όλων των εταιρειών μαζί. ο Μέγεθος αυτής της κλίμακας, είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό και μόνο με τον «κατακερματισμό» μπορεί να γίνει κάπως πιο κατανοητό. Για παράδειγμα, το Η Κίνα παράγει περισσότερα αυτοκίνητα ανά λεπτό (48,9) από τις επόμενες τρεις πολιτείες ΗΠΑ, ο Γερμανία και Μεξικόσε συνδυασμό (47,7). Η διάσπασή του αυτοκινητοβιομηχανία σε ό, τι συμβαίνει ανά λεπτό είναι πολύ καλός τρόπος για να έχουμε μια εικόνα το μέγεθος της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Έτσι, στην κορυφή της λίστας παραγωγής ανά λεπτό με 19.9 αυτοκίνητα είναι VW και το Toyota πρακτικά στην ίδια θέση με το 19.8. Ακολουθεί το ακόλουθο Hyundai με 13,7 οχήματα ανά λεπτό και από εκεί και κάτω βρίσκουμε: GM (13), Πέρασμα (12.2), Νισάν (11), Honda (10), FCA (8,8) και Renault (7.9). Φυσικά η ανάλυση του μεγέθους της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας δεν τελειώνει σε “αποστειρωμένο” αριθμό παραγωγή ανά λεπτό για καθεμία από τις κυρίαρχες εταιρείες. Το σχεδόν 100 εκατομμύρια αυτοκίνητα παράγονται κάθε χρόνο που αποτελείται από πολλαπλά εκατομμύρια ανταλλακτικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά κυκλώματα, δισεκατομμύρια χιλιόμετρα καλωδίων και αμέτρητα κυβικά μέτρα άλλων υλικών που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία κατασκευής. Φυσικά, όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να είναι τίποτα περισσότερο από αυτό που είναι, αλλά χωρίς αυτήν ανθρώπινη παρέμβαση, με αντίστοιχα εκατομμύρια εργαζομένους στην αυτοκινητοβιομηχανία γενικά.

Δείτε επίσης:

Hyundai E-GMP: Νέα πλατφόρμα μόνο για τα ηλεκτρικά της

Toyota: Νέα επαγγελματικά ηλεκτρικά μοντέλα

Το Audi Q5 E-Tron και η ηλεκτρική Porsche Macan έρχονται το 2022

Source