Αποκάλυψη: myCAR η πλατφόρμα αρχειοθέτησης της πινακίδας κυκλοφορίας

Ο ΑΑΔΕ διά μέσου Newsauto.gr καλεί τους ιδιοκτήτες οχημάτων να περιμένουν την έναρξη της διαδικτυακής πλατφόρμας. Και να μην πάμε άδικα στις φορολογικές αρχές…

Η νέα πλατφόρμα του Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (AADE) Για πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων καλείται αυτοκίνητό μου. Σύμφωνα με εντελώς ασφαλείς πληροφορίες, θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του έτους και το λογότυπό του δημοσιεύθηκε αποκλειστικά από το Newsauto.gr.

Για το σκοπό αυτό, το Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων κλήσεις μέσω Newsauto.gr, εκείνοι που θέλουν υποβάλετε πινακίδες, όχι για επίσκεψη Φορολογικά γραφεία, αλλά περίμενε την ξεκίνα του νέα πλατφόρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πινακίδες κυκλοφορίας: Έρχονται τα μεγαλύτερα πρόστιμα που έχουν «πέσει»…

Το μόνο που χρειάζεστε τώρα είναι να τα πάρετε αφαιρώ και πάρτε τα κρατήστε το σπίτι τους ενώ σε σχετική τροπολογία που υποβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου, στο Κοινοβούλιο, τεράστια πρόστιμα κυμαίνονται από 10.000 ευρώ μέχρι 30.000 ευρώ αλλά επίσης ανάκληση της άδειας οδήγησης Για 3 χρόνια.

Ο ΑΑΔΕ εκτιμά ότι με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσουν οι επισκέψεις στα μέρη Φορολογικά γραφεία για την κατάθεση των πινακίδες αυτοκινήτου που φέρεται να ανέρχεται σε 650.000 συναλλαγές ετησίως που περιλαμβάνουν ακινησία αλλά επίσης ακινητοποιήσεις.

Επιπλέον, σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε πλατφόρμα myCAR θα υπάρξουν πολλά εύχρηστη εφαρμογή Για πληρωμή τελών κυκλοφορίας.

Παράλληλα με την πλατφόρμα αυτοκίνητό μου Περιλαμβάνονται επίσης δεδομένα για αυτοκίνητα που είναι ασφαλισμένα και έχουν περάσει ΚΤΕΟ με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων στην οποία ΑΑΔΕ θα είναι σε θέση να κάνουν διασταυρώσεις και επιβάλλει πρόστιμα ορίζεται από το νόμο για προσβολή οδηγών που οδηγούν χωρίς να έχουν πληρώσει Τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια αλλά και χωρίς να έχει περάσει Τεχνική επιθεώρηση

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: Μόνο 15 αυτοκίνητα «έκοψαν» το KTEO σε 1,94 εκατομμύρια επιθεωρήσεις

Η Νέα Υόρκη πληρώνει τους ηλίθιους καλά!

Προσοχή στα Βόρεια Προάστια – κλέβουν καταλύτες!

Source