ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ! Τα παλιά και ρυπογόνα αυτοκίνητα εκρήγνυται

Το Coronavirus έχει προκαλέσει τη ζήτηση για φθηνά αυτοκίνητα, καθώς οι καταναλωτές αποφεύγουν τις δημόσιες συγκοινωνίες με σημαντική επιβάρυνση για την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Η πανδημία του κορωνοϊός έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση προς το επιβάτες του Δημόσια συγκοινωνία που φοβούνται να μεταδώσουν την πανδημία νέος και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα για τις κινήσεις τους.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη κίνηση επικίνδυνος καθώς και σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις του ξένος τύπος πάρα πολλοί Καταναλωτές στρέφομαι σε παλιά φθηνά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με τον κίνδυνο επιβαρύνσεων μόλυνση του αέρα.

Κυβερνήσεις στο Πολιτείες – μέλη συμπεριλαμβανομένου του Ελλάδα προσπαθήστε με κάθε τρόπο να τα αυξήσετε δρομολόγια του Με τις δημόσιες συγκοινωνίες για να αποφευχθεί ο υπερπληθυσμός, αλλά οι πολίτες αποδεικνύονται ότι αναζητούν άλλους τρόπους κίνηση και εκτός από τη χρήση αυτοκινήτου επιλέξτε το ποδήλατα αλλά και το δίτροχα.

Σύμφωνα με την έρευνά της Η αγορά του δημοσιεύτηκε από Ρόιτερς σημειώνεται ότι καταγράφεται το σημαντικό αύξηση των πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων καθώς και αναζήτηση μέσω αυτών Διαδίκτυο και στην πραγματικότητα για φτηνός και πολύ ρυπογόνα μοντέλα.

Από την άλλη πλευρά, αυτοί που επιλέγουν νέα αυτοκίνητα Βοήθησέ τους κατασκευαστές αυτοκινήτων να ανακάμψει όπως μετά πανδημία το ρεκόρ πωλήσεών τους διψήφιο ποσοστό πτώσης.

Ωστόσο, το παλιό χρησιμοποιημένο Ρεκόρ πολλαπλά ποσοστά ανάβασης από νέος αυτοκίνητα σύμφωνα με τα δεδομένα του Η αγορά του δημοσιεύτηκε από Ρόιτερς.

Για παράδειγμα στο Γαλλία οι ταξινομήσεις μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σημείωσε αύξηση 16% το τρίτο τρίμηνο, ενώ οι πωλήσεις νέα αυτοκίνητα διάσημος 5% πτώση. Επίσης φέτος Καταναλωτές προτίμησαν αυτοκίνητα άνω των 15 ετών κάθε ρεκόρ έσπασε σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια

Σε Ισπανία οι πωλήσεις μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σύμφωνα με την έρευνά της Αγορά IHS έχει καταγραφεί 25% αύξηση και στην πραγματικότητα τις εγγραφές οχημάτων με ηλικίες άνω των 20 ετών διάσημος 25% αύξηση και σε μοντέλα με ηλικίες άνω των 15 ετών το ποσοστό αύξησης κυμαινόταν σε 16%.

Η αναζήτηση μεταχειρισμένα αυτοκίνητα διά μέσου Διαδίκτυο συμφωνώς προς Ρόιτερς και AutoScout24 αυξήθηκε για οχήματα με ηλικίες άνω των 15 ετών από το καλοκαίρι το Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία και Ολλανδία.

Στην πραγματικότητα το ρυθμός ανάπτυξης για αυτοκίνητα άνω των 20 ετών σε πολλά κράτη μέλη ξεπέρασαν ακόμη και 80%.

Νέα δεδομένα μπορεί να προκαλέσουν διάσειση το φιλόδοξο Ευρωπαϊκοί στόχοι Για μείωση των εκπομπών CO2 καθώς θα αυξηθούν παλαιός και ρυπογόνα οχήματα κινούνται σε ευρωπαϊκούς δρόμους.

Επίσης το παλαιότερα οχήματα μπορεί να προκαλέσει περισσότερα ατυχήματα με αντίκτυπο στο Οδική ασφάλεια ενώ είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε υψηλότερα ασφάλιστρα, καθώς δεν διαθέτουν τα χαρακτηριστικά ασφάλεια του νέα μοντέλα.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: Μόνο 15 αυτοκίνητα «έκοψαν» το KTEO σε 1,94 εκατομμύρια επιθεωρήσεις

Η Νέα Υόρκη πληρώνει τους ηλίθιους καλά!

Προσοχή στα Βόρεια Προάστια – κλέβουν καταλύτες!

Source