Έρχεται πλήρως αυτόνομη οδήγηση με μηνιαία συνδρομή το 2021

Tesla FSD

Η Tesla ετοιμάζεται να προσφέρει τη λειτουργία της πλήρως αυτόνομης οδήγησης, αλλά με ένα μηνιαίο πακέτο συνδρομής.

Ο Έλον Μόσκ μας ενημέρωσε ότι το FSD (Full-Self Driving) θα προσφέρεται σε εκείνους τους ιδιοκτήτες των οχημάτων της που δεν επιθυμούν να πληρώσουν μια φορά η λειτουργία.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tesla, η υπηρεσία συνδρομής FSD θα ξεκινήσει από την αρχή 2021. Το θέμα, ωστόσο, είναι ότι προς το παρόν δεν γνωρίζουμε το κόστος αυτής της συνδρομής, αν και σίγουρα δεν θα είναι χαμηλό, τουλάχιστον εάν το συγκρίνουμε με το τρέχον κόστος της λειτουργίας.

Ωστόσο, ο Elon Musk επιμένει ότι η αγορά πλήρως αυτόνομης οδήγησης ως πρόσθετο πακέτο είναι η καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει ένας ιδιοκτήτης της Tesla. Στην πραγματικότητα, ο Musk δηλώνει ότι εάν δεν πραγματοποιήσει μια αγορά, θα το μετανιώσει στο μέλλον.

Ας μην ξεχνάμε ότι η αγορά FSD έχει ήδη αναπτυχθεί και φτάσει 10.000 $. Μια άλλη σκέψη του Musk είναι ότι ένας οδηγός μπορεί να μεταφέρει την άδεια FSD από το ένα αυτοκίνητο στο άλλο, έτσι ώστε οι οδηγοί να μπορούν να αλλάζουν αυτοκίνητα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν ξανά αυτό το ποσό.

Πηγή

TBTesla

.Source