Το VW Golf GTI TCR αντιτίθεται στο Mustang 625HP (+ βίντεο)

Τα καυτά πορτάκια, ειδικά τα πιο σκληρά, ανταγωνίζονται άνετα με τα μυϊκά αυτοκίνητα – ακόμα και τα supercars – σε στροφές. Αυτός είναι ο σκοπός της ύπαρξής τους: η γενναιόδωρη προσφορά συναισθημάτων στα βουνά και τις πλαγιές. Και σε ευθείες γραμμές, ωστόσο, δεν το λέτε ανυπεράσπιστα. Με την πρώτη ματιά, έτσι φαίνεται GTI TCR έναντι μάστανγκ με διπλάσια άλογα. Τα φαινόμενα, ωστόσο, εξαπατούν.

Δείτε επίσης: “Σφαγή” μεταξύ Τύπου R και GTI TCR (+ βίντεο)

Το TCR είναι η “εκπαιδευμένη” έκδοση του προηγούμενου Golf GTI, που τοποθετείται μεταξύ αυτού και του Clubsport. Χαμηλότερο βάρος από το GTI (1.430 kg), υψηλότερη ισχύς (290 ίπποι από 5.400 έως 6.400 σ.α.λ. και 380 Nm στις 1.950 – 5.300 rpm.) με ΤΠΔ 2 λίτρων, αυστηρότερη εγκατάσταση και αναθεωρημένο λογισμικό στο 7p DSG, οπλίστε το γερμανικό μικρό και μεσαίο με όλες τις προμήθειες για 0-100 km / h στα 5,6 dl. και το κυνήγι για πιο ακριβές / ισχυρότερες δομές. Ακόμα κι έτσι, η κατοχή ενός δεν είναι ακόμη δυνατή από τον μέσο όρο Mustang.

Το κιτ αμαξώματος RTR δίνει στη Ford μια τρομοκρατική βάση, η οποία εντείνεται μόλις το V8 αρχίσει να βροντάει κάτω από την κουκούλα. ο 5 λίτρα Απολαύστε τη βοήθεια ενός συμπιεστή αξιοσέβαστης χωρητικότητας, ο οποίος αυξάνει την απόδοση στο 634 άλογα και 807 Nm! Συνήθως, 344 ίππους και 427 Nm παραπάνω. Για να το θέσω διαφορετικά, η διαφορά στην ισχύ μεταξύ Mustang και Golf είναι μεγαλύτερη από την απόδοση του νέου Golf R (320 ίππους, 420 Nm)! Φυσικά, τόσο μεγάλη δύναμη πρέπει να περάσει στο δρόμο. Το γεγονός ότι το μυϊκό αυτοκίνητο διαθέτει χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων και χωρίς έλεγχο εκτόξευσης, αρχίζει να δίνει ελπίδα στα γερμανικά μικρά και μεσαία.

Δείτε επίσης: Η BMW M8 καταστρέφει το Shelby GT500 (+ βίντεο)

Αν νομίζετε ότι το Golf βρίσκεται βόρεια του συμπιεστή V8, κοιτάξτε και εκπλαγείτε.

Το VW Golf GTI TCR αντιτίθεται στο Mustang 625HP (+ βίντεο)

Source