Τρία plug-in υβριδικά αυτοκίνητα για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Skoda ανακοίνωσε πώς θα προσφέρει τρία plug-in υβριδικά αυτοκίνητα για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η μερική μετάβαση στην ηλεκτρονική κινητικότητα φαίνεται να αποφασίστηκε από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στο Ηνωμένο Βασίλειο, δηλαδή την αστυνομία, την υπηρεσία υγείας και την πυροσβεστική.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Σκόντα, θα τους προσφέρει τρία plug-in υβριδικά αυτοκίνητα από τη γκάμα του, για να καλύψουν τις ανάγκες τους και να πάνε το συντομότερο δυνατό σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Ο λόγος για Octavia vRS iV, Octavia iV και Εξαιρετικό iV. Το πρώτο θα είναι το ταχύτερο όχημα απόκρισης, καθώς ο κινητήρας TSI 1,4 λίτρων παράγει 240 ίππους και βοηθά το Octavia vRS iV να επιταχυνθεί από ακινησία στα 100 km / h σε 7 δευτερόλεπτα, ενώ η αυτονομία με ηλεκτρική ισχύ φτάνει τα 63 χιλιόμετρα.

Το Octavia iV έρχεται με 201 ίππους και 69 χλμ., Ενώ το Superb iV αποδίδει 215 ίππους και έχει εμβέλεια 60 χλμ. Ωστόσο, με γεμάτο ρεζερβουάρ μπορεί να καλύψει 930 χλμ.

Φυσικά, το τελευταίο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πρώτες βοήθειες, καθώς έχουν 485 λίτρα στην έκδοση της πόρτας και 510 λίτρα στο κτήμα, τα οποία μπορούν να επεκταθούν στα 1800 λίτρα, με τα πίσω καθίσματα να πέφτουν για να μεταφέρουν φιάλες οξυγόνου και αναπνευστήρες. με άνεση.

Τέλος, σημειώστε ότι και τα τρία υβριδικά αυτοκίνητα plug-in θα είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις hatch και estate.

Πηγή

.Source