Το νέο κέντρο Volkswagen είναι εντυπωσιακό

Πρώτη είσοδος: Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020, 09:10

Το νέο κέντρο Volkswagen είναι εντυπωσιακό

Ο γερμανικός όμιλος εγκαινίασε μια καταπληκτική εγκατάσταση αξίας 1 δισεκατομμυρίου ευρώ στην Κίνα. Είναι το Παγκόσμιο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης (Ε & Α) ειδικά για την ηλεκτρική κινητικότητα.

Το κέντρο θα αναπτύξει μελλοντικά προϊόντα Volkswagen με βάση την αρθρωτή πλατφόρμα του Ομίλου για ηλεκτρική πρόωση (MEB), με σχέδια για περαιτέρω ανάπτυξη με νέα προϊόντα που θα εκμεταλλευτούν τις παγκόσμιες συνεργίες του Ομίλου.

Στην επαρχία Anhui, ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί εκεί το 2023. Ταυτόχρονα, η κοινοπραξία JAC Volkswagen μετονομάστηκε σε Volkswagen Anhui, με τη γερμανική εταιρεία να αυξάνει το μερίδιό της στο νέο σχέδιο σε 75% και να αποκτήσει τον έλεγχο της διοίκησης .

Πάνω από πέντε χρόνια, η κοινοπραξία θα προσλάβει 500 μηχανικούς, υποστηρίζοντας ολόκληρη τη βιομηχανική αλυσίδα, από την έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, έως τη διασφάλιση ποιότητας, τη δοκιμή πρωτοτύπων οχημάτων και τη γραμμή παραγωγής.

Το 2021, θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση του μετασχηματισμού της Volkswagen Anhui, με την επέκταση της υποδομής και του εξοπλισμού για γραμμές παραγωγής, καθώς και την κατασκευή εργαστηρίου μπαταριών, καθώς και μια μονάδα δοκιμής οχημάτων και εξαρτημάτων. Το εργοστάσιο ηλεκτρικών οχημάτων πλήρους κλίμακας, με μέγιστη παραγωγική ικανότητα 350.000 μονάδων ετησίως, αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2022, με το πρώτο μοντέλο να εγκαταλείπει τη γραμμή παραγωγής ένα χρόνο αργότερα.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020, 09:10

.Source