Οι νέες περιπολίες του ΕΛ.ΑΣ. από τη Nissan

Με μια σειρά από μαύρο Nissan Navara για το Ε.Κ.Α.Μ. καθώς και με 278 νέα Qashqai, η Ελληνική Αστυνομία ενίσχυσε και ανανέωσε το στόλο περιπολικών οχημάτων της.

Στην άμεση ενίσχυση του Αντιτρομοκρατική μονάδα ειδικής καταστολής (Ε.Κ.Α.Μ.) της Ελληνική Αστυνομία με περιπολικά οχήματα Νισάν Ναβάρα, προχώρησε το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, υπογράφοντας σχετική σύμβαση με την αναδόχου εταιρεία πριν από μήνες, Nissan -Nick. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. συγκεκριμένα οχήματα έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα από την εταιρεία, προκειμένου να εξυπηρετήσει το δύσκολο και απαιτητικό λειτουργικό έργο της Ειδικής Μονάδας του ΕΛ.ΑΣ.
Επιπλέον, το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ενίσχυσε το στόλο των οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας με 278 περιπολικά οχήματα Νισάν Qashqai, υπογράφοντας πριν από μήνες σχετική σύμβαση με την εταιρεία, Nissan -Nick. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Η προμήθεια πραγματοποιήθηκε μετά από ανοικτό διαγωνισμό και διεθνή συμμετοχή, ενώ η συγκεκριμένη αγορά των περιπολικών αυτοκινήτων συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και από την National Resources
Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα οχήματα είναι εξοπλισμένα με σύστημα τετρακίνησης και είναι εξοπλισμένα με κινητήρα ντίζελ 1.700 ίππων, ισχύος 150 ίππων. Επιπλέον, έχουν διαμορφωθεί σωστά από την Nissan – Nick. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., προκειμένου να εξυπηρετήσει το επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Source