Το νέο Supra πλησιάζει στον μύθο! (+ βίντεο)

Εάν αποκλείσουμε το αρχικό κύμα ενθουσιασμού για την επιστροφή της, το Supra MK5 ακούει τα “σχόλιά” της σχεδόν από τη στιγμή της εισαγωγής της. Ένας λόγος έχει να κάνει με την εμφάνιση. Η άλλη, η οποία είναι η κύρια αιτία κριτικής, είναι η σχέση της με την BMW Z4. Για το δεύτερο, δεν μπορεί να κάνει τίποτα Toyota. Για το πρώτο μέρος, ωστόσο, μας δείχνει τα προσόντα της στην έκθεση ΣΕΜΑ.

Το μεγαλύτερο σαλόνι βελτιωμένο φέτος δεν έχει κατασκευαστεί, όπως οποιοδήποτε άλλο, λόγω του COVID-19. Αυτό δεν εμποδίζει εταιρείες και προγραμματιστές να υποβάλουν τις προτάσεις τους στο διαδίκτυο, με τους Ιάπωνες να κερδίζουν εντυπώσεις χάρη στο GR Supra Sport Κορυφή. Η προφανής διαφορά έγκειται στο αφαιρούμενη οροφή, τα διαφορετικά φανάρια και τυπική αεροτομή, δεδομένα που έχουν αξία αφιέρωμα στον πιο θρυλικό της Supra: το MK4. Επιπλέον, βρίσκουμε το αεροδυναμικό πακέτο TRD, νέους τροχούς 19 ιντσών, μειωμένη ανάρτηση και τροποποιήσεις κινητήρα (νέο turbo, σύστημα εξάτμισης και ελέγχου), που στέλνουν επιδόσεις πάνω από 500 ίππους!

Δείτε επίσης: Το Toyota GR Yaris τιμά το Celica GT-Four (+ βίντεο)

Η οροφή αποτελείται από δύο μέρη, τα οποία κατασκευάζονται με τη μέθοδο της 3D εκτύπωση. Ο σχεδιασμός βασίστηκε στη διατήρηση των γραμμών του κανονικού μοντέλου, διατηρώντας παράλληλα το παρμπρίζ και το τμήμα πίσω από τα κεφάλια των επιβατών. Προστέθηκαν ενισχύσεις στις κολόνες και στο δάπεδο για να ενισχυθεί η ακαμψία.

Μαζί με το Top, η Toyota παρουσιάζει Supra Heritage Edition. Μια άλλη ωδή στην 4η γενιά του μοντέλου, η οποία είναι η βάση του “ημι-καπέλο”. Ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο με το ανοιχτό, αλλά με κανονική οροφή.

Διαβάστε επίσης: Πόσο ένα Toyota Supra παράγει 550 ίππους;

Για τους πιο τολμηρούς και παραλάβετε τους ιδιοκτήτες της Toyota, ειδικά Τακόμα, υπάρχει ένα ειδικά σχεδιασμένο τρέιλερ. ο Τρέιλερ Tacoma Sport Διαθέτει δεξαμενές νερού και αερίου, πτυσσόμενο νεροχύτη, φούρνο, ψυγείο, χημική τουαλέτα, τέντα, εξοπλισμό ψαρέματος και γεννήτρια Yamaha, καθιστώντας το ιδανικό για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Το νέο Supra πλησιάζει στον μύθο!  (+ βίντεο)

Source