Το 2024 έρχεται το αυτοκίνητο της Apple

Πρώτη είσοδος: Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020, 09:00

Το 2024 έρχεται το αυτοκίνητο της Apple

Το Apple Project Titan υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, αλλά σύμφωνα με αναφορές (Ρόιτερς) η αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας άρχισε να πιέζει ξανά για την ολοκλήρωσή της. Το Project Titan δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πολύ υψηλής τεχνολογίας αυτοκινούμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του νέου αυτοκινήτου της Apple θα είναι το μοναδικό σύστημα μπαταριών που Μπαταρίες με απίστευτη αυτονομία …το αποκαλεί μονοκύτταρο. Χρησιμοποιεί πολύ μεγάλα κελιά που έχουν τη δυνατότητα πολύ μεγαλύτερης αυτονομίας σε σύγκριση με τα υπάρχοντα συστήματα. Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι το φωσφορικό σίδηρο λιθίου (LiFePO 4) αντί των κλασικών ιόντων λιθίου, μειώνοντας έτσι τη θερμοκρασία.

Με τεχνολογία αιχμής και απίστευτη ποιότητα, το

Αυτόνομο σύστημα οδήγησης με τεχνολογία iPhone …

Το αυτόνομο σύστημα οδήγησης, LIDAR, θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με έναν εξωτερικό προμηθευτή, με την Apple να έχει ήδη ξεκινήσει την κατασκευή ενός συστήματος αισθητήρων. Ο άνθρωπος πίσω από το αυτοκίνητο είναι ο Doug Field, πρώην μηχανικός της Tesla με μια ομάδα 200 ατόμων.

Η Apple έχει θέσει ως στόχο να ολοκληρώσει το αυτοκίνητο το 2024, αλλά με την πανδημία μπορεί να είναι αργότερα ένα χρόνο.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020, 09:00

.Source