Η Mercedes-Benz υποστηρίζει το EKAB

Η Mercedes-Benz Hellas συνεχίζει να προσφέρει πρακτική βοήθεια στο Εθνικό Κέντρο Έκτακτης Ανάγκης και στο 2ο κύμα της πανδημίας, παρέχοντας ελαφρά εμπορικά οχήματα για τις καθημερινές επιχειρηματικές του ανάγκες.

Από την πρώτη στιγμή της εξάπλωσης του κοροναϊού στη χώρα μας, η Mercedes-Benz Hellas, συνειδητοποιώντας τις μεγάλες ανάγκες που προέκυψαν και πάντα σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ, ήταν στο πλευρό του Οργανισμού, παραχωρώντας ολόκληρη η διάρκεια 1μας πανδημικά τρία ελαφρά επαγγελματικά οχήματα – ένα Citan και δύο Sprinters – για να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες μεταφοράς ιατρικού και ιατρικού εξοπλισμού.
Με το δεύτερο κύμα της πανδημίας πολύ πιο έντονο από το πρώτο και το κοινό καλό χρειάζεται ακόμη πιο πιεστικό, η εταιρεία έχει δωρίσει δύο ακόμη οχήματα – ένα Citan Van 109 Long και ένα Vito Van 111 Long – για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες μεταφοράς Υγειονομικά και ιατρικά τεχνολογικά υλικά στα Καταστήματα και τους Τομείς του ΕΚΑΒ σε όλη την Ελλάδα.
Επιπλέον, η Mercedes-Benz Hellas δωρίζει ένα από τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα που έχουν ήδη δωριστεί στην EKAB, αυξάνοντας τον διαθέσιμο στόλο του Οργανισμού με ένα Citan Van 109 Long, εκπρόσωπο της Mercedes-Benz Vans στη μικρότερη κατηγορία επαγγελματικών οχημάτων .
Με μήκος 4,32 μέτρα και κινητήρα ντίζελ 1.500 ίππων Euro 6, έχει μεγάλες πλευρικές πόρτες, καθώς και ασύμμετρες πίσω πόρτες που ανοίγουν έως 180 μοίρες. Ο όγκος φόρτωσης φτάνει τα 3,1 κυβικά μέτρα, ενώ το άνοιγμα μεταξύ των τρούλων επιτρέπει τη μεταφορά μιας ευρωπαϊκής παλέτας. Ο εξοπλισμός του Citan περιλαμβάνει στοιχεία όπως: σύστημα κλιματισμού, σύστημα ήχου με Bluetooth, πλαστικό δάπεδο φόρτωσης και ποικιλία συστημάτων ασφαλείας και βοήθειας.

Source