Αυτό είναι το νέο Lada Niva Travel

Σήμερα, 21 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε η παραγωγή ενός νέου SUV, της θυγατρικής JSC AVTOVAZ στο εργοστάσιο Lada Zapad Togliatti. Lada Niva Travel, που παρουσιάζει σαφώς μια πιο ελκυστική και μοντέρνα εμφάνιση από νωρίτερα Niva (όχι το 4 × 4).

Δείτε επίσης: Lada Samara EVA: Το φτερωτό τέρας από την ΕΣΣΔ

Στο εμπρός του αμαξώματος, ο εκσυγχρονισμένος χαρακτήρας του αυτοκινήτου υπογραμμίζεται από μια νέα και πιο ανάγλυφη κουκούλα, μια μάσκα με μεγάλες γρίλιες και νέους προβολείς. Το πίσω άκρο έχει επίσης επανασχεδιαστεί με νέα φώτα LED και έναν πιο μοντέρνο προφυλακτήρα. Στην έκδοση εκτός δρόμου που εμφανίζεται, η εικόνα εκτός δρόμου του Niva Travel ενισχύεται από τον αναπνευστήρα, τα βρώμικα ελαστικά και την άβαφη πλαστική περίμετρο του αμαξώματος, που τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του και προστατεύουν από μικρές προσκρούσεις στην πόλη.

Ολα Lada Niva Travel είναι εξοπλισμένα με ένα μόνιμο σύστημα τετρακίνησης, η οποία παρέχει ίση κατανομή και συνεχή μετάδοση ροπής σε όλους τους τροχούς, με δυνατότητα μηχανικού κλειδώματος του κεντρικού διαφορικού και ενεργοποίησης.

Δείτε επίσης: Τι σχέση είχε το Lada 110 με την Porsche 959;

Επιπλέον, το κοντοί πρόβολοι, ο αυξημένη απόσταση από το έδαφος και οι σωστά σχεδιασμένες αναρτήσεις εγγυώνται την κίνηση χωρίς προβλήματα σε απρόσιτα μέρη. Η άνεση του οδηγού και των επιβατών παρέχεται από μια ευρύχωρη καμπίνα με εξαιρετική ορατότητα, ισχυρό κλιματισμό, αξιόπιστη απομόνωση θορύβου και κραδασμών, άνετα καθίσματα και σύστημα πολυμέσων.

Δείτε επίσης: Γνωρίζετε το «αμαρτωλό» παρελθόν της Λάντα;

Για μηχανή δεν έχει γίνει επίσημη αναφορά αυτή τη στιγμή, ωστόσο είναι πιθανό να έχει το ίδιο 1,7 lt. Στο προ-ανακαινισμένο Niva, αυτός ο κινητήρας παράγει 80 ίππους στις 5.000 σ.α.λ. και με ροπή 127 Nm στις 4.000 σ.α.λ. προσέφερε επιτάχυνση στα 0-100 km / h στα 19,0 dl., η τελική ταχύτητα έφτασε τα 140 km / h και η μεικτή κατανάλωση ήταν 10,2 l / 100 km.

Source