Το πρωτότυπο Jeep με 17.900 ευρώ

Η κατηγορία του SUV Το λατρεύει το κοινό στην Ελλάδα, όπου τώρα πωλείται ένα στα δύο αυτοκίνητα σε αυτήν την κατηγορία. Τα δημοφιλή “τζιπ” όπως λέγονται, έχουν λάβει αυτό το όνομα από την μάρκα Τζίπ, που σχετίζεται επίσης άμεσα με αυτοκίνητα εκτός δρόμου.

Δείτε επίσης: Έφτασαν τζιπ που δεν καίνε τίποτα!

Πριν από μερικά χρόνια, τα μοντέλα Jeep ήταν κοντά στην τιμή και στόχευαν σε υψηλούς προϋπολογισμούς. Ταυτόχρονα, οι κινητήρες μεγάλης χωρητικότητας τους καθιστούσαν μη επικερδείς στην κατανάλωση, αλλά και όσον αφορά τη φορολογία. Όλα αυτά έχουν ανατραπεί τα τελευταία χρόνια με την έναρξη του Αποστάτης και Πυξίδα, καθώς διατίθενται με μικρά μηχανικά σετ βενζίνης και ντίζελ, καθώς και με plug-in hybrid.

Στη βάση της σειράς Jeep τοποθετείται το Renegade 1.0 GSE Sport, με τιμή εκκίνησης 17.900 ευρώ, είναι ένα από τα πιο οικονομικά στην αγορά B-SUV. Στο ο βασικός του εξοπλισμός περιλαμβάνει 6 αερόσακους, προειδοποίηση αναχώρησης λωρίδας και συστήματα αναγνώρισης οδικών πινακίδων, κλιματισμό, σύστημα ήχου οθόνης 5 ιντσών, ηλεκτρικά μπροστινά και πίσω παράθυρα και ηλεκτρικούς καθρέφτες.

Δείτε επίσης: Jeep “βράζει” με τα νέα προνόμια στην αγορά

Ο νέος τρικύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1.0 GSE παραστάσεις 120 ίππους στις 5.750 σ.α.λ. και 190 Νμ. Η ροπή διατίθεται μόνο από 1.750 σ.α.λ., επιτρέποντας στο Renegade 120 ίππων με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων να επιταχύνεται άμεσα, είτε από ακινησία είτε σε κίνηση, για παράδειγμα σε περίπτωση προσπέρασης. Όσον αφορά την απόδοση, επιταχύνεται από ακινησία σε 100 km / h στα 11,2 dl., η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 185 km / h, η μεικτή κατανάλωση είναι 5,4 l / 100 km και οι εκπομπές CO2 είναι 123 g / km.

Εκτός από τη χαμηλή τιμή, το Jeep Renegade ξεχωρίζει αμέσως για τον ελκυστικό σχεδιασμό του με περιπετειώδη εμφάνιση. Στο εσωτερικό, δόθηκε προσοχή στην ποιότητα με τη χρήση μαλακών υλικών στο ταμπλό, με το επίπεδο συναρμολόγησης να είναι πειστικό για την αντοχή του και με το φινίρισμα να είναι εξίσου προσεκτικοί. Επίσης, οι χώροι είναι άνετοι για τέσσερις επιβάτες, ενώ για αποσκευές υπάρχουν 351 λίτρα.

Δείτε επίσης: New Jeep Renegade and Compass 1,3 lt. Turbo έως 240hp

Source