Ηλεκτρικό crossover / SUV του θρυλικού EVO

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Mitsubishi σχεδιάζει μια ηλεκτρική έκδοση crossover / SUV του θρυλικού EVO, το e-Evolution.

Στα χνάρια της Πέρασμα φαίνεται να θέλει να περπατήσει Μιτσούμπισι. Η μπλε οβάλ εταιρεία αποφάσισε να κάνει τη μετάβαση σε ηλεκτρικό δίσκο με την ηλεκτρική έκδοση crossover του θρυλικού Mustang, του Mustang Mach-E.

Οι Ιάπωνες λέγεται ότι διαθέτουν μια ηλεκτρική έκδοση crossover / SUV του θρυλικού Lancer Evolution στα έργα, η οποία έχει γράψει τη δική της ιστορία στην τάξη της. Πιο συγκεκριμένα, η ιαπωνική ιστοσελίδα Spyder7 δηλώνει ότι η Mitsubishi θα παρουσιάσει το e-Evolution, το οποίο θα είναι ένα μοντέλο παραγωγής του ομώνυμου concept, το οποίο θα παρουσιαστεί το 2017.

Αυτό, ωστόσο, θα έχει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες αντί για τρεις, κανονικές πόρτες αντί για δύο και ένα ισχυρό πίσω κουπέ. Ωστόσο, δεν είναι γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την απόδοσή του, εκτός από το ότι ο στόχος είναι να έχει απόσταση 500 χλμ.

Εκτιμάται επίσης ότι το e-Evolution θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-EV της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, καθώς και της Nissan Ariya. Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Mitsubishi e-Evolution θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021, σύμφωνα με την ίδια έκδοση.

Πηγή

Μιτσούμπισι

.Source