Η ώρα του “Διεθνούς Van της Χρονιάς 2021”

Ο νικητής του φετινού βραβείου για το πολυπόθητο “International Van of the Year 2021” αναμένεται να ανακοινωθεί στις 17 Δεκεμβρίου. Αλλά ποιοι είναι οι κύριοι διεκδικητές του τίτλου;

Ήρθε η ώρα ακόμη και μετά την εμφάνισή του Κορυφαίο φορτηγό για το 2021 διεθνώς, σε λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 17ο Τον Δεκέμβριο, η αρμόδια επιτροπή του διαγωνισμού αναμένεται να ανακοινώσει τον νικητή της “Διεθνές Βαν του ο Ετος Βραβείο” Για 2021.

Μετά από αυτόν πέρυσι – ένας διπλός θρίαμβος της Ford, όταν κέρδισε τόσο τον τίτλο του “International Van of the Year 2020” όσο και το “International Pick-Up Award” για το 2020 με τα μοντέλα Transit Custom Plug-In Hybrid and Ranger αντίστοιχα, είναι καιρός να ανακοινώσετε τον νικητή του βραβείου για τον καλύτερο επαγγελματία φωτός της χρονιάς από την κριτική επιτροπή του ιδρύματος, το οποίο φυσικά θα πραγματοποιηθεί στο διαδίκτυο, λόγω της πανδημίας.

Μια ματιά στους… μονομάχους του φετινού βραβείου

Το φετινό βραβείο “Βραβείο Διεθνούς Van of YearΥποστηρίζεται από συνολικά επτά μοντέλα από πέντε διαφορετικούς κατασκευαστές ή λόγω πολλαπλών συνεργασιών στον τομέα, από τέσσερα διαφορετικά οχήματα από τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές.
Μεταξύ αυτών υπάρχουν ακόμη και οχήματα με συμβατικούς κινητήρες (εσωτερική καύση) αλλά και ηλεκτρικές επιλογές.
Πέρυσι ο κάτοχος του τίτλου, Πέρασμα, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την πρώτη γραμμή φέτος με “Ενεργές” και “Δοκιμαστικές” εκδόσεις Transit ενώ, με μια σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο θέτει και τη νέα γενιά της Mercedes-Benz Vito (επίσης με κινητήρες εσωτερικής καύσης).
Από τον τομέα των νέων επαγγελματιών ηλεκτροηλεκτρικού φωτός, ο τίτλος του “Διεθνές Βαν του ο Ετος 2021Ισχυρίζεται ένας άλλος εκπρόσωπός του MercedesΜπενζ Βαν και πιο συγκεκριμένα το νέο “eSprinter».
Τέλος, κανείς δεν μπορεί να μετρήσει μεταξύ των αγαπημένων για τον τίτλο και των νέων ηλεκτρικές εκδόσεις του Medium Βαν του Ομίλου PSA, δηλαδή, τα νέα Citroen e-Jumpy, Peugeot e-Expert και Opel / Vauxhall Vivaro-e.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν, φυσικά, να δουν την ανακοίνωση του νικητή τουΔιεθνές Βαν του ο Ετος 2021» εδώ.

Source