Θαυμάστε το πιο εκτός δρόμου Dacia Duster!

ο Dacia Duster έχει γίνει πανευρωπαϊκή επιτυχία, γιατί συνδυάζει την εμφάνιση, τους χώρους και τις δυνατότητες εκτός δρόμου σε εξαιρετικές τιμές. Βάλτε τους σύγχρονους κινητήρες στην εξίσωση. Δεν του αρέσει ιδιαίτερα οι βελτιώσεις. Κάπου εδώ έρχεται το Προηγούμενο σχέδιο.

Ο διάσημος γερμανικός βελτιωτής έχει ήδη παρουσιάσει μια ψηφιακή οθόνη ενός Duster, που θυμίζει μια πίστα. Σαφώς περισσότερο σύμφωνα με τον χαρακτήρα του μοντέλου θα ήταν μια σκληρή παράσταση εκτός δρόμου, με τα φρύδια Prior να μην αλλοιώνουν. Το ρουμανικό SUV, μετά τις θεραπείες των Γερμανών, θα μπορούσε εύκολα να έχει θέση στο Παρίσι-Ντακάρ. Ο μπροστινός προφυλακτήρας με τον εργαζόμενο στο κάτω μέρος φαίνεται έτοιμος να “φάει” βράχους, ενώ τα φουσκωμένα φτερά και τα τεράστια χωμάτινα ελαστικά που στεγάζουν, δίνουν μια μοναδική εμφάνιση.

Δείτε επίσης: Βελτιωμένο Dacia Duster 1,5 dCi με 145 hp

Το μοτίβο συνεχίζεται στο πίσω μέρος, όπου τα φαρδιά φτερά και οι αεροδυναμικές προσθήκες στον προφυλακτήρα συμπληρώνονται από τα διπλά άκρα εξάτμισης και μίνι σίδερα στα φωτιστικά. Η παρουσίαση- “commando” ολοκληρώνεται από το ράφι οροφής με αποθηκευτικό χώρο και LED.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Dacia Duster 1.3 TCe 130 hp 4 × 2

Η αυξημένη διαδρομή ταξιδιού παίζει επίσης μεγάλο ρόλο σε αυτό, χωρίς να ανακοινωθούν περαιτέρω λεπτομέρειες. Κάτι που ισχύει και για τα μηχανικά εξαρτήματα, οπότε υποθέτουμε ότι το αυτοκίνητο είναι τετρακίνητο και χωράει κάτω από την κουκούλα είτε το 1,5 dCi των 115 hp είτε το turbo βενζινοκινητήρα 1.330 hp των 130 hp. Ο ίδιος κινητήρας, ωστόσο, στο Mercedes A200 παράγει 163 ίππους. Πολύ πιο κατάλληλη ισχύς με βάση την τεράστια εμφάνιση αυτού του Duster, δεν συμφωνείτε;

Δείτε επίσης: Το Dacia Duster ενεργοποιεί το κομμάτι; (+ βίντεο)

Θαυμάστε το πιο εκτός δρόμου Dacia Duster!

Source