Αυτό είναι το πιο ακραίο Lamborghini Huracan που μπορεί κανείς να αγοράσει

Νορβηγική εταιρεία βελτίωσης που έχει ασχοληθεί Lamborghini Huracan. Όλα αυτά ακούγονται εξωτικά, αλλά είναι επίσης αληθινά: το Zyrus βασίζεται στην Νορβηγία και το Zyrus LP1200 Strada είναι πράγματι το πιο ακραίο Huracan στην αγορά.

Οι μηχανικοί της Zyrus έχουν προσθέσει δύο μεγάλους στροβίλους στο V10 5,2 λίτρων, το οποίο στο πρώτο στάδιο, για χρήση σε δημόσιους δρόμους, αυξάνει την απόδοση στα 900 PS. Στο δεύτερο στάδιο, σε λειτουργία κομματιού, η απόδοση ανεβαίνει στα 1.200 PS. Στην πραγματικότητα, οι Νορβηγοί, προκειμένου να είναι απόλυτα σίγουροι για την αξιοπιστία του, δοκίμασαν τον κινητήρα LP1200 Strada για δύο χρόνια, καλύπτοντας περισσότερα από 6.000 χλμ στην πίστα.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το Ζύρος δεν περιορίστηκε στις αναβαθμίσεις του κινητήρα και σε μερικές μεμονωμένες αλλαγές, αλλά ανέπτυξε ένα πλήρες αεροδυναμικό κιτ, το οποίο στα 200 km / h εξασφαλίζει κατακόρυφη δύναμη 2.000 kg.

Το μπροστινό μέρος του ιταλικού supercar διαφοροποιείται εντελώς με τις μεγάλες εισόδους αέρα στην κουκούλα, ενώ το πίσω μέρος κυριαρχεί σε μια πολύ μεγάλη πτέρυγα που θυμίζει μια αγωνιστική κατηγορία LMP1 και συνδυάζεται με ένα άλλο διαχύτη και νέα πίσω φώτα.

Το συνολικό βάρος 1.427 kg Zyrus PL1200 Strada έχει 600 διαφορετικά στοιχεία σε σύγκριση με ένα τυπικό Huracan, ενώ η τιμή του ξεκινά από 525.000 ευρώ για την έκδοση LP1200 R και από 595.000 ευρώ για αυτό με έγκριση σε δημόσιους δρόμους.

Source