Δύο αστυνομικά τμήματα θέλουν το ηλεκτρικό SUV

Δύο αστυνομικά τμήματα θέλουν το ηλεκτρικό SUV Tesla Model Y να ηλεκτροδοτήσει τον στόλο τους.

Αρκετές αστυνομικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο στόλο τους για εξοικονόμηση καυσίμων και προστασία του περιβάλλοντος. Στην πραγματικότητα, το Tesla Μοντέλο 3 έχει γίνει το πιο δημοφιλές όχημα για αστυνομικά τμήματα.

Ωστόσο, δύο από αυτές στις ΗΠΑ στοχεύουν ένα άλλο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Τέσλα, το ολοκαίνουργιο Μοντέλο Υ, το οποίο είναι ακόμη μεγαλύτερο από το μοντέλο 3, καθώς είναι ένα ηλεκτρικό SUV.

Σύμφωνα με την Electrek, τα αστυνομικά τμήματα των Fremont, California και Spokane, Washington προχώρησαν στην αγορά ενός και τεσσάρων Model Y, αντίστοιχα. Ένας εκπρόσωπος της δεύτερης αστυνομικής υπηρεσίας επιβεβαίωσε ακόμη και την αγορά των τεσσάρων ηλεκτρικών SUV.

Με αυτόν τον τρόπο, τα προαναφερθέντα αστυνομικά τμήματα σε αυτές τις πόλεις της Καλιφόρνιας και της Ουάσινγκτον, σκοπεύουν να περάσουν το στόλο των αυτοκινήτων τους στην εποχή των ηλεκτρικών.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι σε αρκετές περιοχές οι αστυνομικές δυνάμεις ανακάλυψαν ότι μπορούν να εξοικονομήσουν πολλά χρήματα στρέφοντας στην ηλεκτροδότηση.

Πηγή

.Source