Το μοντέλο της χρονιάς με την καλύτερη τεχνολογία

1.646 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/12/2020

Ζούμε σε μια εποχή τεχνολογικής ανάπτυξης και ευρυζωνικότητας, η οποία έχει δημιουργήσει πολλές δυνατότητες για τους κατασκευαστές. Τα νέα μοντέλα έχουν πλέον εκτεταμένες δυνατότητες διασύνδεσης και αλληλεπίδρασης με τον οδηγό ή ακόμα και με άλλα οχήματα, μέσω εφαρμογών και απομακρυσμένων υπηρεσιών. Ταυτόχρονα, τα συστήματα ασφάλειας και άνεσης εξελίχθηκαν αντίστοιχα γρήγορα. Τώρα τα αυτοκίνητα βρίσκουν χώρους στάθμευσης και κάνουν τη διαδικασία από μόνα τους, φρενάρουν από μόνα τους, έχουν τη δυνατότητα να υιοθετούν αυτόνομα στοιχεία οδήγησης και φυσικά πολλά περισσότερα στοιχεία υψηλής τεχνολογίας, όπως ψηφιακά πάνελ οργάνων 3D ή οθόνες επαυξημένης πραγματικότητας . Σε τελική ανάλυση, δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι μάρκες διαφημίζουν τα τεχνολογικά προϊόντα των μοντέλων τους.

Όλα τα παραπάνω καλούνται να αξιολογήσουν και να κρίνουν ποιο είναι το “μοντέλο της χρονιάς με την καλύτερη τεχνολογία”, έναν τίτλο που έχει μονοπωληθεί από τη Mercedes και τα μοντέλα της σε προηγούμενους διαγωνισμούς Best Car. Φυσικά η αλήθεια είναι ότι φέτος ο ανταγωνισμός θα είναι ακόμη μεγαλύτερος, καθώς τα μοντέλα της γερμανικής μάρκας, η GLA και η S-Class, θα αντιμετωπίσουν το DS 9, τη ναυαρχίδα της premium γαλλικής μάρκας, αρκετά νέα οικογενειακά μοντέλα που ήδη όπως το νέο Ford Kuga και το VW Golf ή αναμένεται να φτάσουν, όπως τα SUV Hyundai-Kia, τα νέα Tucson και Sorento αντίστοιχα ή το νέο Citroen C4, αλλά και επιλογές στη συμπαγή κατηγορία, που τώρα »Τεχνολογίες μεγαλύτερων κατηγοριών. Στα παραδείγματα περιλαμβάνονται οι νέοι υπερσύγχρονοι υβριδικοί κινητήρες της Toyota Yaris, το Honda Jazz, το έξυπνο κιβώτιο ταχυτήτων Hyundai i20 iMT και το 2008 Peugeot και Opel Mokka full digital.

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των 26 ηλεκτρικών μοντέλων θα είναι ακόμη πιο έντονος, όπου η τεχνολογία για το αντίστοιχο σύστημα κίνησης είναι από μόνη της ένα τεχνολογικό επίτευγμα.

Ψηφίστε εδώ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ CAR 2021 και μετά το Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς έχοντας την ευκαιρία να κερδίσετε 1 από τα 2 αυτοκίνητα και πολλά πλούσια δώρα

Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε τα υποψήφια αυτοκίνητα της χρονιάς κάνοντας κλικ ΕΔΩ και μετά ψηφίστε μόνο ένα από τα μοντέλα του διαγωνισμού, κάνοντας κλικ στο αυτοκίνητο που επιλέξατε. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να Νικήσουν 1 από τα 2 supercars (1 νέο Ford Kuga ή 1 νέο Peugeot e-208) για 6 ολόκληρους μήνες ξεχνώντας την ασφάλιση, τους φόρους, τα τέλη, τις αυξήσεις και τις υπηρεσίες, καθώς πληρώνονται όλοι.

Η θέση του ανταγωνισμού διατηρείται υπό την αιγίδα του Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Της Ελλάδας (EAEE) ενω ταυτοχρονα υποστηρίζεται από “μεγάλα ονόματα” της αγοράς αυτοκινήτων και των υπηρεσιών-προϊόντωνAutohellas Hertz, AVIN, Falken Hellas). Προς το “Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς” και το “Αττική Οδός” στάση Μεγάλοι βοηθοί στο Best Car 2021. Επιπλέον, το ίδρυμα υποστηρίζεται ως δωρητής από σημαντικές εταιρείες στην ελληνική αγορά που επικεντρώνονται, σε συγκεκριμένες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στην προώθηση της οδικής ασφάλειας!

Source