Η Hyundai πιστεύει ότι το νέο Tucson θα είναι και πάλι το ευρωπαϊκό best seller της

Οι πωλήσεις SUV μεσαίου μεγέθους έχουν πέσει στο 37% στην Ευρώπη, η οποία σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Tucson ήταν στο τελευταίο έτος ύπαρξής της έδωσε το προβάδισμα στη δημοτικότητα εντός του εύρους της. Hyundai στο μικρότερο Kona.

Στη Hyundai, ωστόσο, είναι πεπεισμένοι ότι με τη νέα γενιά της, η Tucson θα ανακτήσει τον τίτλο της και θα είναι για άλλη μια φορά η πιο εμπορικά επιτυχημένη στη σειρά.

Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής της κορεατικής μάρκας στην Ιταλία Andrea Cresi στις δηλώσεις του προς την Automotive News Europe, ο οποίος εκτιμά ότι 15.000 Tucson θα πωληθούν στη χώρα του μόνο το 2021. Εκ των οποίων 7.000 θα είναι υβρίδια και 1.500 υβρίδια plug-in.

Ο Cresi στηρίζει την αισιοδοξία του στην πρώτη του εμφάνιση νέο Tucson, που έχει στοιχεία, όπως τριγωνικές επιφάνειες και τεμνόμενες γραμμές, τα οποία σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της μάρκας SangYup Lee πρέπει να αποφεύγονται, σύμφωνα με όσα διδάσκονται στα αντίστοιχα σχολεία.

Όσον αφορά τις διαστάσεις, το νέο Tucson είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, ενώ επιπλέον σημεία διασφαλίζουν τόσο τη διαθεσιμότητα όσο και την τετρακίνηση και την ύπαρξη μιας πιο σπορ N Line.

Source