Ψηφίστηκε το πιο αυτοκίνητο Value for Money της χρονιάς

Τα οικονομικά κριτήρια παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο στην αγορά ενός νέου αυτοκινήτου. Θα ήταν ιδανικό να έχουμε έναν απεριόριστο προϋπολογισμό, ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν ένα συγκεκριμένο ποσό για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Γι ‘αυτό όλοι ψάχνουν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο που είναι “Value For Money”.

Τι σημαίνει “Value for Money”; Είναι ο λόγος τιμής προς αξία και ο τρόπος με τον οποίο θα δώσετε μεγαλύτερη αξία σε κάθε ευρώ που πληρώνετε. Με απλά λόγια, μια αγορά που θα “λάβει χώρα” τα χρήματα που δίνετε. Και φυσικά, δεν πρέπει να το συγχέουμε με το φθηνότερο. Ένα άλλο που αγοράζω φτηνά, ένα άλλο που αγοράζω έξυπνα. Ο έξυπνος αγοραστής, μεταξύ δύο επιλογών, θα εξετάσει τι περισσότερο ή καλύτερο έχει το πιο ακριβό μοντέλο και στη συνέχεια θα κρίνει εάν αυτά τα πρόσθετα αξίζουν το παραπάνω χρηματικό ποσό. Κάτι που ισχύει μεταξύ των εκδόσεων του ίδιου του μοντέλου. Το βασικό είναι φθηνότερο από το κορυφαίο, αλλά επίσης φτωχότερο. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν αξίζει να πληρώσετε αυτά τα επιπλέον χρήματα. Εάν ναι, τότε η κορυφαία έκδοση στο παράδειγμά μας είναι η πιο “Value For Money”.

Στον μεγάλο διαγωνισμό μας “Best Car 2021” της AutoTriti σας προσκαλούμε να ψηφίσετε, θεωρείτε το “αυτοκίνητο με τη μεγαλύτερη αξία για τη χρονιά”. Στην πραγματικότητα, φέτος οι ψήφοι σας θα είναι δύο, καθώς μπορείτε επίσης να ψηφίσετε για το “ηλεκτρικό αυτοκίνητο με τη μεγαλύτερη αξία για τη χρονιά”.

Ψηφίστε εδώ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ CAR 2021 και μετά το Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς έχοντας την ευκαιρία να κερδίσετε 1 από τα 2 αυτοκίνητα και πολλά πλούσια δώρα

Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε τα υποψήφια αυτοκίνητα της χρονιάς κάνοντας κλικ ΕΔΩ και μετά ψηφίστε μόνο ένα από τα μοντέλα του διαγωνισμού, κάνοντας κλικ στο αυτοκίνητο που επιλέξατε. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να Νικήσουν 1 από τα 2 supercars (1 νέο Ford Kuga ή 1 νέο Peugeot e-208) για 6 ολόκληρους μήνες ξεχνώντας την ασφάλιση, τους φόρους, τα τέλη, τις αυξήσεις και τις υπηρεσίες, καθώς πληρώνονται όλοι.

Η θέση του ανταγωνισμού διατηρείται υπό την αιγίδα του Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Της Ελλάδας (EAEE) ενω ταυτοχρονα υποστηρίζεται από “μεγάλα ονόματα” της αγοράς αυτοκινήτων και των υπηρεσιών-προϊόντωνAutohellas Hertz, AVIN, Falken Hellas). Προς το “Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς” και το “Αττική Οδός” στάση Μεγάλοι βοηθοί στο Best Car 2021. Επιπλέον, το ίδρυμα υποστηρίζεται ως δωρητής από σημαντικές εταιρείες στην ελληνική αγορά που επικεντρώνονται, σε συγκεκριμένες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στην προώθηση της οδικής ασφάλειας!

Source