Το φθηνότερο αυτοκίνητο του 2020

ο 2020 σε λίγες μέρες λήγει και θα καταγραφεί στην ιστορία ως μια πολύ δύσκολη χρονιά για ολόκληρο τον κόσμο, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Όλοι επιθυμούμε το νέο έτος COVID-19 να είναι παρελθόν και να επιστρέψουμε στην καθημερινή μας ζωή.

Δείτε επίσης: Το εξαιρετικά άνετο αυτοκίνητο των 13.177 ευρώ!

Παρά τις δυσκολίες και τις κλειδαριές, η ζωή συνεχίζεται και αναπτύσσεται σε κάθε κλάδο, καθώς και στην αυτοκινητοβιομηχανία. Οι εταιρείες δεν σταμάτησαν την ανάπτυξη και παρουσίαση νέων μοντέλων, ενώ για την τόνωση της αγοράς υπήρχαν επίσης πολλές ευκαιρίες αγοράς, μέσω σημαντικών προσφορών με σημαντικές μειώσεις τιμών.

Ένας από αυτούς είναι δικός του αυτοκίνητο με τη χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα, τις τελευταίες ημέρες του 2020. Αυτό είναι το μόνο μοντέλο που πουλάει κάτω από 10.000 ευρώ και είναι το Fiat Panda 1.2 Εύκολο. Συγκεκριμένα υπάρχουν έτοιμο με 9,990 ευρώ και είναι μια καλή λύση για το κοινό που θέλει ένα φθηνό και πρακτικό αυτοκίνητο να κινείται άνετα στην πόλη.

Δείτε επίσης: Τιμές του νέου Fiat Panda Sport, City Life, City Cross

Σε εξοπλισμός Το Fiat Panda 1.2 Easy διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, όπως 4 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, κλιματισμό, σύστημα ήχου με MP3, Bluetooth, USB και AUX, ηλεκτρικό τιμόνι κ.λπ. Το εσωτερικό του ιταλικού μίνι με τη νεανική σχεδίαση είναι καλοφτιαγμένη, με καλή εργονομία, αρκετό χώρο για τέσσερις επιβάτες, συν 225 λίτρα για αποσκευές.

Η κινητήρια δύναμη του φθηνότερου Panda είναι ο γνωστός βετεράνος αλλά αξιόπιστος 4-κύλινδρος και 8-βαλβίδα 1.200 μηχανικά σετ Μηχανικό σετ πυρκαγιάς. Με απόδοση 69 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και ροπή 102 Nm στις 3.000 σ.α.λ. προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 km / h έως 14,8 dl., τελική ταχύτητα 164 km / h, μεικτή κατανάλωση 4,9 l / 100 km και εκπομπές CO2 110 g / km.

Δείτε επίσης: Δοκιμή Fiat Panda 1.0 70hp Hybrid

Στο δρόμο ο Panda κερδίζει τον οδηγό του ευκαμψία και ευκολία χειρισμού. Επίσης, η απαλή ανάρτηση είναι κατάλληλη για ανώμαλους δρόμους, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει καλή σταθερότητα στο σώμα. Επιπλέον, η υψηλή θέση οδήγησης και οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες ευνοούν την ορατότητα, ενώ το ελαφρύ τιμόνι και το μικρό μήκος (3.653 mm) κάνουν τη στάθμευση παιχνίδι.

Source