Έβαλα 2 και πήγα στο εργαστήριο!

Είτε για λόγοι για την πρόληψη εάν ήρθε η ώρα για την υπηρεσία της, ή αν θέλω να ελεγχθώ λόγω απαγόρευση κυκλοφορίας-ακινησίαή θέλω να μην κυνηγούμε με τους πολλούς που θα θέλουν υπηρεσία να φύγουν τα Χριστούγεννα στο χωριό. Μπορώ να πάω τώρα.

Πολλοί αναρωτιούνται, τι γίνεται αν το αυτοκίνητό μου χρειάζεται επείγουσα επισκευή ή συντήρηση; Μπορώ να πάω στο γκαράζ; Τι πρέπει να συμπληρώσω τη φόρμα; Πώς καλύπτω;

Βάζω 2 Έτσι (στο έντυπο πιστοποιητικό εξαιρετικού ταξιδιού ή στα SMS που στέλνω)
και το πάω στο εργαστήριο.

Αλλά ας δούμε λεπτομερώς, τι πρέπει να γίνει από οποιονδήποτε χρειάζεται να επισκεφτεί το εργαστήριο (μετά την πρώτη πρόσκληση για ραντεβού):

Μπορείς για αποστολή από το κινητό σας μήνυμα γραπτό μήνυμα στον αριθμό 13033 χδωρεάν. Το SMS πρέπει να έχει τη μορφή: X [κενό] όνομα και διεύθυνση κατοικίας, όπου X ο λόγος για την αναχώρηση με τον αριθμό 2 που αντιστοιχεί στον ακόλουθο λόγο.

Εναλλακτικά, συμπληρώστε μια εφαρμογή τύπου Β από forma.gov.gr και επιλογή B2 (μεταβείτε σε ένα κατάστημα προμηθειών όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή βασικών αγαθών). Η αίτηση πρέπει να φέρει την υπογραφή του ενδιαφερόμενου και τα στοιχεία του.
Έτσι είμαι νόμιμος και ασφαλής και έτοιμος να ταξιδέψω.

Θα σας πούμε παρακάτω, αλλά μόνο αυτό σας καλύπτει; Μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης;

Source