Δοκιμές Hyundai WRC στην Ελλάδα (+ βίντεο)

2.840 Αναφορές στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/9/2020

Ο Ομάδα αγωνιστικών ομάδων Hyundai WRC είναι ενωμένη στη χώρα μας τις τελευταίες ώρες και, σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου, το τεστ περνάει ειδικές χωματόδρομες κοντά στον Άγιο Θεόδωρο στην Κόρινθο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις οδηγοί της κορεατικής ομάδας, Οτ Τανάκ, Θιέρι Νέβιλ και Σεμπάστιαν Λεμπ θα δοκιμάσει το i20 Coupe για τις επόμενες 3 ημέρες σε ειδικές διαδρομές στη χώρα μας, ενώ οι μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι το “παρόν” σε αυτήν την εκδήλωση θα δώσει επίσης υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Αν και είναι ακόμα νωρίς, αυτή μπορεί να είναι η πρώτη προσπάθεια να επαναφέρουμε τη χώρα μας στα μεγάλα σαλόνια της. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, ή αλλιώς η επιστροφή του εθνικού μας αγώνα, Ράλλυ Ακρόπολης. Η επίσκεψη της Hyundai στη χώρα μας έρχεται λίγες μέρες μετά τις δοκιμές της Toyota Gazoo Racing, η οποία επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις ειδικές διαδρομές της Κεντρικής Ελλάδας για προετοιμασία για το Ράλλυ της Τουρκίας.

Βλέπω αποκλειστικά στο autotriti.gr βίντεο από τις δοκιμές που πραγματοποιούνται επί του παρόντος σε βρωμιά, ορεινές διαδρομές κοντά στον Άγιο Θεόδωρο. Για να ευχαριστήσω τον φίλο της σελίδας, Δημήτρη Δήμο, που μας έδωσε αυτές τις λήψεις:

Source