Το Stig χτυπά ξανά με μια BMW M2 CS (βίντεο)


Μέχρι στιγμής στον νέο κύκλο των μίνι κλιπ έχουμε δει τον Stig να κινείται με ένα Toyota Supra, ένα Mercedes-AMG C63 και μια BMW M3 GTS.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Top Gear / YouTube
  • 28/12/2020

Αυτή τη φορά, ωστόσο, φαίνεται να διασκεδάζει πραγματικά με το βάναυσο Μ2 CS και δώστε μας μοναδικές διαφάνειες. Όπως μπορεί να προσφέρει μόνο ένα κουπέ με μεγάλη ισχύ, κοντό μεταξόνιο και φυσικά πίσω κίνηση. Αν παρατηρήσετε ότι η διαφορά από τα προηγούμενα βίντεο είναι αυτή της BMW M2 CS o Στίγκ παίρνει σχεδόν ολόκληρη τη στροφή προς τα πλάγια και ακόμη και με την άσφαλτο να έχει υγρασία σε διάφορα μέρη της.

Υπενθυμίζεται ότι το M2 CS είναι εξοπλισμένο με εξακύλινδρο δίτροχο turbo τριών λίτρων σε μια σειρά που παρέχει 450 ίππους και ροπή στα 550 Nm. Το απόβαρο είναι 1.550 kg όταν το εργοστάσιο 0-100 km / h δίνεται σε 4,0 sec (4,2 με το χειροκίνητο κιβώτιο) με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 280 km / h.

Η ειδική έκδοση Competition Sport είναι εξοπλισμένη με όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει ένα κορυφαίο M και με την προσθήκη αρκετών ειδικών υλικών για μείωση βάρους. Η παραγωγή του περιορίστηκε σε 2.200 αυτοκίνητα.

Source