Πόσο πέφτουν οι χρωματιστές θερμοκρασίες;

149.736 Παραπομπές στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/7/2020

Τα αντηλιακά έχουν ξεκινήσει και γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στη χώρα μας, καθώς υπόσχονται να μειώσουν τη θερμοκρασία στην καμπίνα, να μειώσουν το έντονο φως και να προστατεύσουν από την υπεριώδη ακτινοβολία, επιπλέον φυσικά να βελτιώσουν την εξωτερική εμφάνιση και προστασία από τα συντρίμμια σε περίπτωση ένα ατύχημα. .

Αλλά τι ισχύει στην πράξη και ποια είναι τα απτά οφέλη μόλις τα τοποθετήσετε στο αυτοκίνητό σας; Το AutoTrites Test Center πραγματοποίησε ένα άλλο τεστ για να ανακαλύψει τα πραγματικά τους πλεονεκτήματα. Λοιπόν, πήραμε δύο πανομοιότυπα αυτοκίνητα (Fiat Panda), βάλουμε σε ένα από τα αντηλιακά στην εξειδικευμένη εταιρεία Zampatis και ξεκινήσαμε τη δοκιμή, μια τυπική καλοκαιρινή μέρα στην οποία δεν υπήρχαν καυτές συνθήκες.

Τουλάχιστον 3ο Κελσίου το όφελος

Πριν συνεχίσετε να διαβάζετε τις ακόλουθες γραμμές, κάντε τα εξής: Πάρτε τον έλεγχο του κλιματισμού στο σπίτι και ρυθμίστε τη θερμοκρασία στους 25 ° C. Καθίστε και παρακολουθήστε τηλεόραση για μισή ώρα και, στη συνέχεια, μειώστε τη θερμοκρασία στους 22 ° C. Εάν το κάνετε , τότε θα καταλάβετε κυριολεκτικά τη σημασία των 3 βαθμών Κελσίου. Στις 25 μοίρες αισθανθήκατε ικανοποιητικοί και λίγο ζεστοί ίσως, στους 22 βαθμούς η αίσθηση δροσιάς είναι έντονη και αν καθίσετε στον καναπέ για μεγάλο χρονικό διάστημα…, τότε πιθανότατα θα χρειαστείτε ένα λεπτό σεντόνι.

Αυτή ήταν, λοιπόν, η διαφορά στη θερμοκρασία καμπίνας μεταξύ των δύο Pandas στη δοκιμή μας, όταν και στα δύο κλιματιστικά λειτουργούσαν στην ίδια κλίμακα και θερμοκρασία μετά από 45 λεπτά. Η νίκη του Fiat Panda με τις σκοτεινές μεμβράνες που είχαμε τοποθετήσει στην εταιρεία Zampatis, σε σχέση με αυτό που δεν είχε, είναι πλήρης.

Source