Η Ferrari F8 σηκώνεται στα “πίσω πόδια” της (+ βίντεο)

Ο F8 Αφιέρωμα μπορεί συνήθως να βρίσκεται στη μέση της σημερινής γκάμας Ferrari, αλλά συνεχίζει να είναι ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα που φορούν το “Cavallino Rampante”. Στην πραγματικότητα, η Ferrari την κατέχει ειδικό ρεκόρ απόδοσης όλων των εποχών στο Maranello, με 185 ιπποδύναμη ανά λίτρο (εξαιρούνται τα υβρίδια LaFerrari και SF90 Stradale).

Δείτε επίσης: 911 Turbo S vs F8 Tributo με φωνές “διαιτησίας”!

Ο 3.9 Vint twinturbo παραστάσεις 720 ίππους στις 7.000 σ.α.λ. και 770 Nm στις 3.250 rpm., με τον κόπτη τοποθετημένο στις 8.000 σ.α.λ. ο 7ένααυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη τροφοδοτεί τους πίσω τροχούς και λειτουργεί με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη διαφορά. Η ηλεκτρονική διαμορφώνει τις λειτουργίες της (συστήματα Έλεγχος γωνίας πλευρικής ολίσθησης και Ferrari Dynamic Enhancer), ενώ οι επιλογές στο σύστημα σταθερότητας και στον έλεγχο εκκίνησης δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Με το λογισμικό όλων σε λειτουργία μάχης, το F8 επιταχύνεται 100 km / h από ακινησία σε 2,8 dl., στα 200 km / h σε 8 dl. και υπερβαίνει τα 340 km / h τελικό.

Δείτε επίσης: Souza με δίδυμο υπερσυμπιεστή Audi R8 3.000 ίππων (+ βίντεο)

Ανάλογα με τα ελαστικά και την επιφάνεια του δρόμου, το αυτοκίνητο μπορεί να μιμηθεί ακόμη και τη διάσημη μάρκα της εταιρείας με το όρθιο άλογο! Στο βίντεο που ακολουθεί, ο οδηγός του Tributo προσπαθεί να μειώσει το χρόνο για 0-400 μέτρα κάτω από 10 dl. Οι Ιταλοί ανακοινώνουν 10,2 dl., έτσι με περισσότερα ελαστικά αγώνων και άσφαλτο dragstrip, ένα χρόνο στα 9,8-9,9 dl. δεν είναι απίθανο. Στην προσπάθεια να το επιτύχουμε, ωστόσο, η Ferrari μας δίνει ένα πολύ ωραίο souza!

Η Ferrari F8 ανεβαίνει

Source