Ένα συγκλονισμένο BMW 1M Coupe εγκαταλείφθηκε στο Χονγκ Κονγκ

Η πρώτη γενιά του 1 Series Coupe αντικαταστάθηκε από τη σειρά 2, καθώς η βαυαρική εταιρεία επέλεξε τους ζυγούς αριθμούς της για να αντιπροσωπεύσει τα σώματα coupe, και τα μόνα τα υπόλοιπα.

Λίγο πριν το τέλος της εμπορικής καριέρας της πρώτης γενιάς της Σειράς 1, η BMW παρουσίασε το 1M Coupe, και αμέσως έγινε αγαπητή από τους οπαδούς της εταιρείας, και όχι μόνο. Το αυτοκίνητο θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει μελλοντικό κλασικό, κυρίως λόγω της περιορισμένης παραγωγής 6.309 αυτοκινήτων.

Ωστόσο, μία από αυτές δεν φαίνεται να περνά την καλύτερη στιγμή της, καθώς βρέθηκε εγκαταλελειμμένη σε έναν δρόμο στο Χονγκ Κονγκ. Αυτός ο δρόμος είναι γνωστός για εγκαταλελειμμένα σπάνια αυτοκίνητα, μερικά από τα οποία συνήθως σχετίζονται με γκαράζ που βρίσκονται σε αυτήν την περιοχή. Πριν το 1M Coupe κατέληξε έτσι, φαίνεται ότι είχε εμπλακεί σε ατύχημα, αλλά ο ιδιοκτήτης προφανώς πίστευε ότι δεν άξιζε να επισκευαστεί.

Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι μηχανικά το 1M Coupe έχει κάτω από την κουκούλα του έναν εξακύλινδρο in-line διπλό turbo 3.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 340 ίππους και 450 Nm ροπής, ο οποίος με υπερφόρτωση φτάνει τα 500 Nm ροπής, ενώ είναι εξοπλισμένο με 6- γρήγορη χειροκίνητη μετάδοση, με 0-100 km / h το κάνει σε 4,9 δευτερόλεπτα, ενώ στο Nurburgring είχε γράψει μια ώρα 8:15.

.Source