Το Stromer ST5 είναι το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο με ABS

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα υψηλής ισχύος μπορούν να κινηθούν σε υψηλές ταχύτητες, οπότε το φρενάρισμα δεν είναι απλό θέμα. Το Stromer ST5 ABS, διαθέτει ένα σύστημα για να αποτρέπει την κολλήματα των τροχών σε ξαφνικό φρενάρισμα, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά σε ένα ποδήλατο αυτής της κατηγορίας.

Το Stromer ST5 είναι το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο με ABS

Το σύστημα είναι ενσωματωμένο στο πλαίσιο ποδηλάτου, χρησιμοποιεί αισθητήρες στο σύστημα φρένων, ενώ στην κύρια οθόνη που είναι ενσωματωμένο στο πλαίσιο, κάτω από το τιμόνι, υπάρχουν άμεσες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας του ABS. Η Bosch προσφέρει ήδη ένα σύστημα ABS για ηλεκτρικά ποδήλατα, αλλά αυτό το σύστημα πωλείται ξεχωριστά και μπορεί να ενσωματωθεί στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας.

Το Stromer ST5 είναι το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο με ABS

Το Stromer ABS είναι πλήρως ενσωματωμένο και κανείς δεν το αντιλαμβάνεται, εκτός από το όνομά του. Το ηλεκτρικό σύστημα του Stromer ST5 ABS έχει ισχύ 850 Watt, με μπαταρία 983 Wh, η οποία προσφέρει εμβέλεια 180 χιλιομέτρων. Η τελική ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 45 km / h, ενώ η τελική της τιμή στις ΗΠΑ αναμένεται να φτάσει τα 9,999 $.

Πηγή

Φυματίωση

.Source