Το Evo 6 TME, το Impreza STI και το Skyline λιώνουν το χιόνι

Υπάρχει ένα καλύτερο χριστουγεννιάτικο βίντεο για μια βενζίνη από μια απλή μάχη μεταξύ τους Mitsubishi Lancer Evo 6 Tommi Makinen Edition, Subaru Impreza WRX STI και Nissan Skyline R34 στο χιόνι; Δεν το πιστεύουμε.

Δείτε επίσης: Όταν οι Honda CRX και Integra κυνηγούσαν τον Nissan Skyline (+ βίντεο)

Λατρεύοντας είδωλα από την Ιαπωνία συμμετείχαν σε ένα εορταστικό επεισόδιο Best Motoring, το 2000. Τρεις θρυλικοί κινητήρες –4G63, EJ20 και RB26DETT-, ίσος αριθμός τετρακίνητων συστημάτων, χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων (Mitsubishi και Subaru 5 ταχυτήτων, Nissan 6 ταχυτήτων), καθίσματα οδηγού και χιονισμένο έδαφος. Εγγύηση ατελείωτης απόλαυσης και προσφορά ενός πρωτοφανούς θεάματος, ειδικά η θέα του R34 που θα τοποθετηθεί από τη στροφή προς τη στροφή και για να ανεβάσει ένα λευκό σύννεφο στο πέρασμα του. Οι Evo και STI, από την άλλη πλευρά, αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, έχοντας ανατραφεί στα ειδικά στάδια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Διαβάστε επίσης: Χάσατε τα καροτσάκια JDM της δεκαετίας του ’90;

Το R34 έχει το 2,6 lt. twinturbo in-line εξακύλινδρος για να του δώσει το πλεονέκτημα της ισχύος (280 hp θεωρητικά, πάνω από 320 στην πραγματικότητα, 392 Nm ροπής), αλλά σε μια παγωμένη επιφάνεια δεν σημαίνει πολλά. Ο πιο σημαντικός ρόλος παίζεται από τον μεγαλύτερο όγκο του Skyline, ο οποίος δεν είναι κατάλληλος για μια ακολουθία τοποθετήσεων. Ο Lancer και ο Impreza είναι “ισότιμα ​​ιστιοφόρα ιστιοφόρα” (και τα 280 ίπποι, τα 372 Nm το Tommi Makinen, 353 το STI), ωστόσο, καθώς θα δούμε το Subaru να λειτουργεί περισσότερο ως εμπόδιο για τη Nissan, αντί να κυνηγεί το πιο αγαπημένο Evo του συνεχώς. Η σιωπή είναι χρυσός. Ταξιδέψτε μαζί μας στο χρόνο, όταν η Ιαπωνία ονειρευόταν διαφορετικά σε τέσσερις τροχούς κάθε μέρα.

Δείτε επίσης: Subaru Impreza 22B vs Mitsubishi Evo 6 TME: Giants meeting (+ video)

Το Evo 6 TME, το Impreza STI και το Skyline λιώνουν το χιόνι

Source