Η Apple και η TSMC ετοιμάζουν αυτόνομα τσιπ οδήγησης για να τα βάλουν με το Tesla;

Η Apple και η TSMC ετοιμάζουν αυτόνομα τσιπ οδήγησης για να τα βάλουν με το Tesla;

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως, καθώς η Apple και η TSMC φαίνεται να προετοιμάζουν ένα αυτόνομο chip drive.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Digitimes, η Apple σχεδιάζει να ανοίξει εργοστάσια στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ξεκινήσει το φιλόδοξο σχέδιό της.

Το περίεργο είναι ότι μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η Apple θέλει να αναπτύξει αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης, αλλά να τη θέσει στη διάθεση των κατασκευαστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Αλλά ο ιστότοπος της Digitimes ισχυρίζεται ότι το έργο Apple Car είναι κάτι μεγαλύτερο και ότι “Το Apple Car είναι παρόμοιο με το Tesla”.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς τι σημαίνει ο ιστότοπος. Γνωρίζουμε ότι το Project Titan της Apple έχει εξελιχθεί και τώρα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη λογισμικού. Επίσης, οι πληροφορίες μέχρι στιγμής ανέφεραν ότι δεν υπάρχει αυτοκίνητο στα σχέδια της εταιρείας, κάτι που δεν γνωρίζουμε αν έχει αλλάξει.

Ο ιστότοπος Digitimes μας έδωσε μερικές εσφαλμένες πληροφορίες στο παρελθόν, αλλά και αρκετά σωστές, επομένως σας προτείνουμε να διατηρήσετε τα παραπάνω νέα στο πλαίσιο της φήμης. Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι η TSMC και η Apple έχουν στενή σχέση εδώ και χρόνια, καθώς η πρώτη ανέλαβε την παραγωγή των τσιπ Α του iPhone και του iPad. Απομένει να δούμε αν θα δούμε πραγματικά το αυτοκίνητο της Apple στο μέλλον.

Πηγή

AppleTB

.Source